Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /home/terepspo/public_html/images/gal/ber2008
×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gal/ber2008

2. Béri terepfélmaraton - hullámvasút a Cserhátban

  • Állapot: Archív
ImageA második alkalommal rendezte meg a Hidvégi-Üstös Pál nevével fémjelzett outdoor csapat a béri terepfélmaratont. Sokat fejlesztettek a pályán, ennek köszönhetően igazán nehéz, változatos és mégis gyors pályát sikerült kijelölniük, minden induló örömére. Ahogyan az első alkalommal, idén is erős X2S TEAM részvétel jellemezte a versenyt.
24 szept. 2008 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


Szokás szerint egyszerre és két távon (félmaraton és 8 km) indult a mezőny. Ennek köszönhetően a rajt igen gyors volt, hiszen a rövidtávon indult a 90-es évek országos csúcstartó futója Kadlot Zoltán , aki elképesztő tempót produkált (végül meg is nyerte a versenyt azon a távon). A hosszabb futásra indulók azért megfontoltabban haladtak, az élboly nagyon hamar kialakult - a tavalyi győztes Sipiczki Csaba mellett Medgyes Gábor is tartotta a lépést a jelen lévő atlétákkal.

A terep nagyon szép és változatos volt, vízszintes részt szinte nem is lehetett látni, erdei és föld utakon hullámzott a pálya. Az időjárás is tökéletesnek volt mondható, egy kicsit volt hűvösebb az ideálisnál. Az egyetlen "kritika" talán az lehetne, hogy több erdei rész lehetett volna a pályán. A körülmények és a szervezés miatt a közel 60 fős mezőny mind a 21 km-t élvezte, a rövidtávon indulóknál ez nem is volt kérdés. A nagyszerűen kijelölt pálya ellenére egy eltévedés mégis volt - Sipi a 3. helyről egy rossz kanyarvétel miatt hozzátett még közel egy km-t a versenyhez.

{styleboxop width=200px}
A X2S TEAM futói

Medgyes Gábor
Sipiczki Csaba
Tóth Viktor
Dezső Sándor
Sipos László
Oláh Bence
Lipták Dezső

{/styleboxop}

Annak ellenére, hogy a futás terepen ment szinte végig, hogy jelentős volt a szintkülönbség és a talaj sem volt gyors, a győztes idő jóval 1:20-on belül volt. Ez Szabó Gábor érdeme, aki nagyszerűen osztotta be az erejét és végig tudott újítani, ha arra volt szükség.

Az eredményhirdetés előtt egy nagyon komoly tombola és nyeremény akció volt a versenyt támogató cégeknek köszönhetően:

  • Lafuma
  • The North Face
  • Salomon
  • Fiskars
  • Mountex
  • Noene

A X2S csapat


Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://www.terepsport.hu/images/gal/ber2008

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk