Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Haibike tereptriatlon és terepkerékpár csapat – X2S Haibike Team

  • Állapot: Archív

A Bringa Expó 2012 rendezvényen a német Haibike cég ünnepélyes keretek között átadta a csapattámogatást a X2S TEAM versenyzőinek.

A világon egyedülálló módon a márka hazai forgalmazója, a Velodream Kft. jelentős mértékben támogatja a mountainbike sport élmezőnyét - 2012-ben két csapat kiemelt versenyzői is Haibike kerékpárokkal versenyeznek majd: a X2S elsősorban maraton és tereptriatlon (XTERRA, X2S futamok), a BringaBanda SC pedig XCO és maraton versenyszámokban.

bringa expo 2012 x2s 550 

05 márc. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A X2S két versenyzője Haibike Light RC bicajt használ majd 2012-ben.

Szalay Péter, aki évek óta a magyar élmezőny tagja, idén is komoly tervekkel, valamint Mester Bálint, aki elsősorban tereptriatlonista, kifejezetten a gyors, robbanékony versenyek specialistája, így idén az MTB versenyeken is rendre feltűnik majd.

Ugyanezt a gépet használja majd Búr Zsolt, Szécsi Tamás és Fenyvesi Péter. A Light RC egy felső közép kategóriás XC merevfarú bringa, melyet karbon vázra építettek.

Sipiczki Csaba az XTERRA és hosszú távú versenyeken más geometriát és igényeket tesztel – a Sleek Marathon RC kifejezetten ilyen felhasználásra szánt összteleszkópos kerékpár.

Az átadáson jelen volt Boronkay Péter paratriatlon világbajnok is, akit a Velodream XLC alkatrészekkel támogat 2012-ben, hiszen Péter komoly MTB tereptapasztalatokkal is rendelkezik és idén is indul több terepversenyen. Péter azon kevesek egyike, akik több alkalommal is megszerezték az egyik legkeményebb magyar elismerést – a visegrádi Hegyek Királya Díj 4-szeres birtokosa. Ezt a visegrádi terepfesztiválon lehet kiérdemelni annak, aki szombaton teljesíti a X2S tereptriatlont és vasárnap a Duna MTB maraton közép vagy hosszú távját.

X2S HAIBIKE TEAM Csapatgaléria

A Haibike céget 1996-ban a németországi Schweinfurtban Susanne és Felix Puello alapította.  Jelenleg már a Winora cégcsoport tagjaként a Haibike a kis családi vállalkozásból Európa meghatározó kerékpármárkájává nőtt. A német termékfejlesztés eredményeképp csúcsminőségű terepbiciklik kerülnek a piacra, amelyek a közelmúltban két rangos európai design-díjat is elnyertek.

A Haibike márka robbanásszerűen növekvő presztízsét az is mutatja, hogy 2012-től a cég szponzoráltjaiból álló Haibike Pro Team tagjai között már a sportág legkiválóbb versenyzői sorakoznak fel: a német Sabine Spitz, a svájci Kathrin Stirnemann és a fiatal cseh tehetség, Tereza Huriková is a Haibike színeiben versenyeznek az olimpiai évben.

Forrás: www.terepsport.hu | Fotó: X2S HAIBIKE TEAM

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk