Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Biorganik - bio levespor

Teszt, Biorganik, bio, levespor, egészség, vitamin, ásványA hosszabb X2S versenyeken (Piliscsabán is) ezentúl a Biorganik levesporából készült erőlevessel frissíthetnek azok a versenyzők, akik nem a szokásos szénhidrátos ételeket keresik. Az eddigi tapasztalatok alapján olyan ételt kerestünk, nem morzsálódik, nem száraz, de mégis sós, könnyen fogyasztható - és inkább folyadék,ami a verseny közben nagyobb hasznára van a sportolóknak.

12 szept. 2008 Hozzászólás: Hozzászólás  



Az "erőleves" kellemes ízű, enyhén sós, hidegen is jól fogyasztható, a kimerült sókészleteket helyreállítja. Azonban ez sem csodaszer, az edzést és a kellő felkészülést nem pótolja!

Összetevők: *természetes tengeri só, *élesztő kivonat, *növényi olaj, *szójaliszt, *kukoricakeményítő, *szárított zöldségek különböző arányban 8% (hagyma, zeller, sárgarépa, petrezselyem, majoranna),2% *extra szűz olívaolaj, *növényi fehérje(miso), *kurkuma
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 610 KJ / 146 kcal
Fehérje: 15g
Szénhidrát: 7g
Zsír: 2g

Felhasználása: leves készítéséhez, illetve fűszerezéshez pl. szószokhoz, mártásokhoz, főzelékekhez, párolt ételekhez

Elkészítése: fél liter vízhez 11g granulátum szükséges. Forrásban levő vízben azonnal feloldódik.

Jó tudni: extra szűz olívaolajjal készült a termék. Mono sodium glutamátot (ízfokozót) nem tartalmaz, mint a hozzá hasonló termékek.

Teszt, Biorganik, bio, levespor, egészség, vitamin, ásványTeszt, Biorganik, bio, levespor, egészség, vitamin, ásványTeszt, Biorganik, bio, levespor, egészség, vitamin, ásvány 
Termékazonosító kódok:
EAN: 5999882180595
VTSZ: 21069098

 

 

 

 

 

 

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk