Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

A szex magasiskolája: az intimtorna titkai

szex, iskola, intimtorna, titok, klimax, potenciaAzt gondolnánk, hogy csak azoknak van szüksége intimtornára, akik már legalább húsz évet letagadnak a korukból és a hamut is mamunak mondják. Na meg azoknak, akik szültek hat gyereket és eget földet meg kell mozgatniuk, hogy ne cseppenjen el a vizeletük, ha tüsszentenek egyet. Pedig nem így van. A fiatalok legalább ennyire hasznosíthatják, ha nem jobban...

De mi is az intimtorna?

Pogány Zsuzsanna Kriston intimtorna és Aviva trénerrel beszélgettünk, akinek nem nagyon van szüksége rá ( hála e tornáknak ), hogy fiatalítsa magát, mert általában tizenöttel kevesebbre saccolják. De nem volt ez mindig így.

14 febr. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

 

Mi az az intimtorna és hogyan találkoztál vele?

Körülbelül tizenöt éve szembesültem megannyi nő rémálmával, hogy valami baj van nálam odalent, mert folyton véreztem, iszonyú alacsony volt a vasam, a vérképemben nem volt egy normális érték és állandóan gyengének éreztem magam. Ha akkor ismertem volna az intimtornát, nem engedtem volna, hogy megműtsenek. Sajnos nem volt ilyen szerencsém. Ez hajt azóta is, emiatt tartom a tornákat és tanítom meg nők százainak az intimtornát, mert bárki megmentheti vele önmagát. Szinte az összes női bajt gyógyítja. Azóta sok száz tanítványom (köztük rengeteg fiatal lány) a bizonyíték számomra, hogy igaz, amit gondolok.

Az intimtorna egy alhasi torna, ami megtanít minket arra, hogyan érzékeljük és eddzük azokat a területeket, amelyekben a fiatalság titka rejlik: a méhet, a petefészket, a hüvelyt és a körülöttük lévő izmokat.

szex, iskola, intimtorna, titok, klimax, potenciaMi mindenre jó az intimtorna?

Méhsüllyedés, menstruációs zavarok, terméketlenség, női bajok, menopauza (ismertebb nevén: klimax) mióma, daganatok és végül de korántsem utolsó sorban a szexuális erők, a szexuális gyönyörök fokozására.

Hogyan javít ez egy fiatal lány helyzetén?

A mai lányok alig vannak jobb helyzetben, mint mi annak idején. Bár minden csatornán folyik a szex, mégis csak kevesen tudják, hogy saját gyönyörélményük valójában saját kezükben van. Leányaink többnyire elvárják, hogy a férfi valami titokzatos módon ráérezzen, mi nekik a jó. Persze vannak ilyen férfiak is, de nem mindegyik.

Az amerikai filmek, ahol a főhős legott nekiáll hevesen levetkőztetni szerelmét majd tüzes csókolózás közepette ágynak esnek, végül snitt és a következő pillanatban jólfésülten, szolid sminkkel az arcukon kiemelkedik a pár az ágyból, természetesen hálóruhában, amit a legnagyobb vágyak kielégítése után sem felednek magukra ölteni: nos ez a minta nem túl kedvező egy tizenhat-tizennyolc éve tini lánynak, aki első élményére készül.

Csak nagyon keveseknek adatik meg egy olyan édesanya, aki teljesen őszintén képes beszélni az orgazmusról, az előttéről meg az utánáról, és még ráadásul van is miről beszélnie.

Legtöbbjük csak ritkán élhet meg orgazmust, sokan soha sem élték még át, ettől bűntudatuk van, és némi joggal nem érzik magukat hivatottnak felvilágosító órát tartani a leányuknak, fiuknak.

Sajnos emiatt a lányok és fiúk többsége vakrepülést végez, miközben szexuális felfedezőúton kellene járniuk. És akkor még egyáltalán nem szóltunk az ideális pár kiválasztásának évezredes fortélyairól.

Az intimtorna tanfolyamon a lányok tüzetesen megismerik saját testüket, rájönnek, hogy képesek irányítani mind az intim izmokat, mind a gyönyört. Felfedezik, mi okoz örömet és átélhetik egy tapasztalt nő élményein keresztül, hogy milyen mindezt megosztani a szerelmünkkel, aki valójában alig várja, hogy megtudja, mi okoz örömet szíve hölgyének.

szex, iskola, intimtorna, titok, klimax, potencia

A férfiak többsége igenis azzal a céllal mélyíti el kapcsolatát egy női lénnyel, mert szeretne neki örömet okozni. Persze vannak kivételek, akiket csak saját gyönyörük éltet, de példának okáért ezen férfiak kiszúrását is elsajátíthatják a lányok az tanfolyamon. Megtanulják, hogy sokkal többet látunk, mint gondolnánk, hogy nem lehet minket becsapni, csak ha megengedjük, ha hozzájárulásunkat adjuk, hogy átverjenek. Vagyis mi magunk megyünk bele a játszmába. A csalódás tehát saját zsibvásárunk eredménye.

Ugyanez vonatkozik a fiúkra: akár potenciazavarral küzdenek, akár korai magömléssel, mindenképpen nagy segítséget kapnak ahhoz, hogy túljussanak a nehezén. Többségük csak megjátssza a nagymenőt, miközben rettegnek, hogy kudarcot vallanak. Nem azért, mintha erre bármilyen fizikai okuk lenne, hanem mert felesleges vadászszezont hirdetnek meg önmaguknak, ahol csak egy győztes van és több száz vesztes.

Hogyan lehet eljutni intimtorna tanfolyamra?

Nagyon sok helyen tartanak intimtorna tanfolyamot. Bőven lehet válogatni. Az interneten bármikor rábukkanhatnak. Én is sokszor és sok helyen tartok intimtornát illetve aviva tornát is (erről bővebben később). A tanfolyamokról a www.intimsport.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

 

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk