Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Viktor Outdoor

HOKA közösségi futás a Szénás Körön - November 18.

Eddig csak messziről csodáltad, vagy online követted a gyorslábú futókat, akik mindenhol kimagasló eredményeket érnek el? Motiváló lenne egyszer együtt is futni velük? Most itt a lehetőség!

Fuss együtt a Szénás Körön a HOKA futókkal! Csatlakozz hozzájuk egy közösségi futásra, november 18-án! 3 különböző táv közül választhatsz: 11, 16 (ami 19 lesz!) és 31 km

14 nov. 2023

TOP 10 leggyorsabb futó cipő a 2023-as férfi Ironman világbajnokságon

Megnézzük, milyen cipőket viselt az idei férfi Ironman világbajnokság első 10 helyezettje a franciaországi Nizzában. Amikor Sam Laidlow biztosan átvette a vezetést a férfi Ironman világbajnokság kerékpáros szakaszán a franciaországi Nizzában, azonnal vita indult arról, vajon képes lesz-e megtartani a vezető helyet, amikor felveszi futócipőjét a T2-ben.

14 szept. 2023

A Saucony stabilan az élmezőnyben a futócipők piacán

Futásra specializálódott márkaként, a futócipő és ruházati szegmensben, a Saucony, megerősítve pozícióját, továbbra is nemzetközi szinten a 2. helyen van 2013 augusztusa óta.

A Leisure Trends Group piackutató cég szerint a Saucony teljes márka piaci részesedése augusztusban elérte a 17 százalékot, amely eddig a legnagyobb piaci részesedésnek tekinthető a vállalat történetében, megelőzve a Asics-et, miközben a teljes iparág ugyanebben az időszakban 4 százalékos növekedést tudhatott magáénak.

A Saucony folyamatos innovációs és teljesítmény-fejlesztési elkötelezettsége további jelentős iparági díjakat hoz a márka számára.

25 febr. 2014

TESZT Lafuma Speedtrail futócipő és Lafuma Patterno Mosquito Zip túranadrág extrém körülmények között

A Lafuma Speedtrail terepfutó cipőt korábban két csapattársam már mélyrehatóan elemezte, ezért nem ismételném őket, bár megjegyzem, hogy hasonlóan jó tapasztalataim vannak vele, gyakorlatilag minden terepviszony között. Eltérés csak a színe, amely fekete, sárga oldalcsíkokkal.

 lafuma speedtrail test 600

Csak összefoglalásképpen:

Felhasználás: futócipő rövid és középtávra, túrázásra.

Felsőrész: 3D nylonháló, megerősített orr-rész, Lafuma Twin-Lace fűzőrendszer.

Belső: WELL DOING betétek az egészséges vérkeringésért.

Talp: Stabiflex saroktámasz, rugalmas EVA párnázat, VIBRAM Vitesse talp.

Súly: 320 g (41 1/3-os)

19 máj. 2012

LAFUMA SPEEDTRAIL - terepfutócipő teszt

A LAFUMA SPEEDTRAIL terepfutócipő kifejezetten gyors és könnyű, ugyanakkor masszív futócipő. Szakítva a Lafuma eddigi hagyományaval, de megtartva a legjobb tulajdonságokat. Nem annyira robosztus és masszív, mint a korábbi cipők, viszont rugalmasabb, gyorsabb - stabilitását és terepjáró képességét tekintve pedig még fejlődött is.

lafuma speedtrail 550

Kovács Zsolt a X2S TEAM tapasztalt versenyzője, az ezredforduló óta multisportolól előtte atléta volt. Testnevelőként és edzőként számos helyen és helyzetben próbálta a cipőt, az iskolai körülményektől kezdve a magashagyi túrákig. Zsolt beszámolja egy osztrák kalandtúráról a Sportime magazin 2012 márciusi számában olvasható.

Külső megjelenés: Már első pillantásra nagyon tetszett, hogy nem egy szürke egér, hanem a kellemes vidám színek felhasználásával készült. Töredelmesen átnézve nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egy nagyon strapabíró cipővel lesz dolgom, nagyon erős varrások, erős cipőfűzőtartó pántok, kemény erős orr és talpszerkezet valamint oldalborítás várta a kilométereket.

05 márc. 2012

Salomon Speedcross 2 terepfutócipő

Megjelent a Salomon terepfutó versenycipőjének legújabb kiadása, amit hamarosan komoly tesztnek vetünk alá. Az első benyomások és 150 km alapján a cipő a legmagasabb szinten teljesíti egy terepfutó versenycipővel szembeni elvárásokat. Könnyű, erős, gyors, minden (!) egyenetlen terepen a legjobb talajfogással és elrugaszkodással rendelkezik. A színe pedig egyenesen fantasztikus...
24 márc. 2009

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk