Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

MOB Sport 21 mezei váltó és terepfutóverseny

  • Állapot: Archív
Nyári meleg fogadta a Merkapt Sporttelepre érkező futópalántákat és az Őket kísérő szülőket, edzőket a MOB Sport 21 mezei őszi fordulója.

Nagy népszerűségnek örvend ez a szakág is, hiszen a gyermekek mezei körülmények között tehetik próbára képességeiket és csapatban futhatnak egymásért.

U11 és U13-as korosztály számára kiírt 8*600 m-es ( 2 kör) ill. 8*900 m-es (3 kör) váltóverseny. A mezei terepet néhány akadállyal is nehezítettük, ami a gyermekek mozgáskoordinációját is próbára tette, nem beszélve egy kis emelkedőről, ami szintén a pályához tartozott. Fantasztikus volt látni, ahogy küzdöttek egymásért a fiatalok. Reméljük ez az élmény is hozzásegíti Őket, hogy megszeressék a futást és az atlétikát.

29 okt. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  
Mezei futóverseny rajt Mezei futóverseny rajt MAHFUSZ

 

"A 16 csapatos U11-es és a 10 váltót kiállító U13-as korosztály egy 300m-es, természetes akadályokkal tűzdelt pályán versenyzett a hozzátartozók és a csapattársak állandó biztatása mellett" - kezdte értékelését a versenyről Ifj. Tomhauser István MASZ Sport 21 koordinátor.

Mind az U13 mind az U11-es korosztályban az Ikarus BSE "A" csapatai érkeztek első helyen a célba, a kisebbeknél az UTE és a Csepel, a nagyobbaknál a GEAC és a veresegyházi váltócsapat végzett a 2. ill. a 3 helyen. A résztvevők közöl ugyan hiányzott néhány szakosztály, de újak is kapcsolódtak a programba. A jó hangulatú rendezvényen a verseny szervezői, a MAHFUSZ csapata almával és müzlivel is kedveskedtek a célba érkező gyerekeknek.

"Sport21 váltók mellett rendeztük nyílt mezei futóversenyt is 3 és 6km-en, melyre Merkapt Sporttelep igazán alkalmas lehetőséget kínált. Egyes részeken még hegyifutás jellege is volt a pálya vonalvezetésének, ami megmutatta ennek a szakágnak minden szépségét és nehézségét is."

3km-en -az idei évben 800 m-en Masters 55-ös korosztályban világbajnoki 4. helyezett Gajdos Tamás is próbára tette magát,miután a délelőtt folyamán a lánya a S21 váltóban futott az Ikarus BSE színeiben.

3 km-en a hölgyeknél Antal Sára ,míg az uraknál Palkovics Áron volt a leggyorsabb. Hosszabbik távon 6km-en magabiztosan Boros Gábor szakította át elsőként a képzeletbeli célszalagot, hölgyeknél Torma Anett állhatott a dobogó legfelső fokára.

Eredmények | Képek

  Forrás: mahfusz.hu | Kép: Talabér Attila

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...