Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Teszt: ALNATURA bio zöldséges levespor, ételízesítő

ALNATURA, Levespor, bio,  zöldséges, ételízesítő, egészség, életmód, vega, vegánLevesporból széles választék áll rendelkezésünkre bármely nagyobb áruház spalettáján. Manapság nyílt titok, hogy az élelmiszergyártók rengeteg adalékanyaggal lepik meg a szervezetünket, természetesen kizárólag a mi érdekünkben, nekik ehhez semmiféle érdekük nem fűződik. Csak miattunk raknak az ételeinkbe, így a levesporunkba is tartósítószert, melynek hála az adott termék néhány évszázad alatt sem fog cserben hagyni minket a konyhában: nem avasodik, nem keseredik, nem erjed, nem csinál semmit, amíg meg nem engedjük neki, hogy megízesítse a levesünket. De milyen áron.

 

15 márc. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  

A levesporok többsége annyi adalékanyagot tartalmaz, ami egy pár hónapos csecsemő korai halálát is okozhatja.

De persze ki is adna csecsemőjének levesporból készült levest ugyebár?

ALNATURA, Levespor, bio,  zöldséges, ételízesítő, egészség, életmód, vega, vegánHa szeretnénk elkerülni a mára kísérletekkel igazolt élelmiszer-adalék hatására kialakuló allergiás reakciókat és szervi megbetegedéseket, akkor nincs más hátra, mint lemondani azokról a levesporokról és egyéb élelmiszerekről, amelyek E-számokat tartalmaznak.

Mindig vegyük szemügyre a rettenetesen apró betűvel, eldugott helyen jelölt összetevőket. Ha kell, szemüveget is vigyünk a vásárláshoz. Sem az összetevők, sem a visszajáró miatt nem fog megártani.

Részesítsük előnyben tehát a tiszta, egészséges anyagokból álló levesporokat, amelyekkel bátran ízesíthetünk szószokat, leveseket, főzelékeket, akár a mindennapi otthon sütött kenyerünket is. De az én férjem még a kenyerére is rászórja, mindezt annak az embernek a nyugalmával, aki tudja, hogy a felesége nem mulasztotta el levizsgáztatni az összetevőket. A család egészsége az anya kezében van. Ne adjuk át senkinek ezt a jogot! Döntsünk az egészségünk és a családunk egészsége mellett, és használjunk tiszta olcsó termékeket!

Mit is jelent az olcsó? Az olcsó nem azt jelenti, hogy amikor bemegyünk a boltba alig kell a pénzünket elővenni, mert szinte utánunk hajítják a földön járó árakban gazdag, mérgező élelmiszereket. Az olcsó azt jelenti, hogy az élelmiszer elfogyasztása utáni 24 órán belül sem kell mentőt hívni, az orvos nem ír fel miatta csillagászati áron vásárolható gyomorégés csillapítót, fájdalomcsökkentőt és görcsoldót, valamint puffadásgátlót. Ezek olyan összegbe kerülnek, ami jócskán megdobja, az amúgy földön járó árakat.

ALNATURA, Levespor, bio,  zöldséges, ételízesítő, egészség, életmód, vega, vegánIlyen levespor az Alnatura DM-ben kapható levesízesítője és leveskockája, valamint a Biorganik Levespora.

Az alapanyagok teljes egészében biogazdálkodásból származó, természetes (és nem természetazonos) anyagokból állnak.

Az Alnatura levespor rendkívüli módon hasonlít a vegeta ízvilágára, de annak káros ízfokozói nélkül. Aki tehát hozzászokott már az eredeti vegetákhoz, bátran kipróbálhatja! Nem fog csalódni.

https://www.alnatura.de/de/index Alnatura

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474