Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A JEEP és a Driving Experience támogatásával utazik a magyar tereptriatlon csapat a Világbajnokságra Kiemelt

  • Állapot: Archív
Magyarországon is történnek csodák. A magyar tereptriatlon csapatot, amely az ITU németországi Világbajnokságára utazik, a JEEP hazai importőre és a Driving Experience támogatja az utazásban és a szervezésben.

A magyar csapat Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 CRD gépjárművekkel utazik Németországba, ahol a helyi célok elérésében is segíti a őket Palánkai Gellért a Driving Experience egyik alapítója és vezető autós instruktora - ebben a minőségében is képviseli azt a közös gondolatot, amely összeköti ezeket a cégeket a X2S elveivel: tudatosság az élet minden területén. Akár sport, akár autóvezetés, akár életmód.

A magyar csapat tagjai közül kiemelekdő szerep jut Poór Brigittának, aki U23 világbajnokként már az elit felnőtt mezőnyben több alkalommal is bizonyított, de ezen a Világbajnokságon egy új oldalát mutathatja meg.

05 aug. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

Boronkay Péter a paratriatlon PT4 mezőnyben indul, jó eséllyel a dobogóra, akár annak a legmagasabb fokára. Péter nagyon jó formában van és fantasztikus terep múlt áll mögötte. 

Drivex, autóvezetés tréningek

Száraz Dénes első éves Világbajnoki résztvevőként egy nagyon erős mezőnyben áll rajthoz, de mindhárom számban sokat fejlődött, a világon kevés színész van ilyen jó formában. Dénessel egy kategóriában indul Andrási Ferenc, akitől semmi extrém nem áll távol. Ez egyfajta foglalkozási ártalom is...

Szebeni Endre amúgy is fantasztikus pályafutásának egy újabb ékkövét teljesíti - az M70-74 kategóriában áll rajthoz a nehéz német pályán! (Ez a kategória a 70-74 éves versenyzőket jelenti...) 

További magyar tereptriatlon indulók

Vass Benedek - U19

Varga Tamás Ervin - M25-29

Bagyinszki Balázs - M40-44

Szabó Tamás - M40-44

Tóth Viktor - M45-49

A csapat utazásáról és versenyzéséről a Marketingfree készít média anyagot.

A stáb nemcsak a magyar csapattal, hanem a megjelent világsztárokkal is készít interjúkat.

Akikre biztosan számítunk:

Férfiak

Faris Al-Sultan, Rob Barel, Josiah Middaugh, Tomas Jurkovic, Ruben Ruzafa, Felix Schumann, Conrad Stoltz és Michael Weiss

Nők

Renata Bucher, Helena Erbenova, Katrin Müller, Carina Wasle és Erin Densham

Részletek és JEEP információk

jeep-grand-cherokee-tereptriatlon-vb-2014-presentation

A versenyről és a magyar csapatról folyamatosan tájékoztatjuk a terepsport.hu olvasóit a weboldalon és a Facebook oldalon.

  JEEP | Driving Experience  

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk