Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Yaktrax csúszásgátló - outdoor holmi a Trexperttől

trexpert, outdoor, túra, yaktraxAz USA-ban fejlesztett, cipőre erősíthető csúszásgátló a hólánc elvén működik. Két alkotórészéből az egyik egy rendkívül erős, tartós gumipánt, ami szorosan rögzíti a csúszásgátlót a cipőhöz, ellenáll a sónak és akár -41C fokos hidegben is használható.
09 febr. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Maga a csúszást gátló rész egy nemesacél-cink ötvözetű tekercselt huzal, ami több tucat ponton mar-tapad bele a jégbe vagy letaposott hóba.

trexpert, yaktrax, outdoor, túra, cipőAz acélhurkok elhelyezése miatt minden irányban stabilan tart. Mindenkinek ajánljuk, aki egy könnyen kezelhető, hosszú évekig használható eszközt keres, amivel teljes biztonságban tud haladni jégen vagy letaposott havon, akár túrán, befagyott tavon való átkelésnél, munkába, iskolába menet vagy éppen a ház körüli teendők közben.

Méretek: XS (34-37), S (38-40), M (41-43), L (44-46)

Tömeg: 96 gr

Ára 4800.- / pár.


TREXPERT

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk