Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Újdonságok a legeredményesebb extrém terepsport csapatnál – új vezetés a X2S TEAM élén Kiemelt

X2S – a már fogalommá vált „Cross to Save” egyesület alapítója, Tóth Viktor 10 év után lemondott elnökségi tisztéről, a továbbiakban a versenyzők felkészítéséért, a nemzetközi és a média kapcsolatokért felel. Az egyesület vezetésére Szabó Tamást választotta meg a taggyűlés.

12 febr. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  

A csapat bővíti az eddigi közösségi sportprogramjait, edzéseit, emellett Szabó Tamás vezetésével két kiemelt rendezvényt szervez, ahol a kalandot és a kihívást mindenki testközelből tapasztalhatja meg.

2016. június 19. – tereptriatlon a Bánki-tó mellett, ahol több távon és többféle nehézségű pályán indulhatnak a vállalkozó kedvűek egyéniben és váltóban.

2016. szeptember 4. – terepduatlon és terepfutás a Kamaraerdőben, ahol nemcsak a terepsportok, hanem az Életfa terepfesztivál részeként családi programok is várják az érdeklődőket.

Tóth Viktor az edzői és versenyzői feladatokat erősíti a csapatban, a versenyzőkkel már több nemzetközi versenyre tervezték az indulást, a felkészülést. A csapat kiemelt sportága továbbra is a tereptriatlon / terepduatlon / XTERRA, de a terepfutás, terepkerékpár, országúti triatlon, Ironman, kalandversenyek és a különleges kihívások is részei a versenynaptárnak.

Az egyesületet megalakító Tóth Viktor versenyzőként több nemzetközi versenyen volt dobogós, magyar bajnok, mielőtt 2005-ben megrendezte a legendás visegrádi X2S tereptriatlon versenyt, ahol az akkori női világbajnok (Jamie Whitmore), és férfi Európa-bajnok (Royce Kortekaas) mellett indult többek között Csomor Erika többszörös világbajnok duatlon versenyző, Németh Csaba a legeredményesebb magyar ultra terepfutó és nagyon sokan azok közül, akik a következő években a sportág meghatározó egyéniségeivé váltak.

Az egyesület a verseny utáni hatalmas érdeklődés miatt alakult még 2005-ben, utána az elmúlt 10 évben Tóth Viktor vezetésével hatalmas hazai és nemzetközi ismertséget és eredményeket ért el: több világ- és Európa-bajnoki cím, számtalan magyar bajnoki cím, különleges nemzetközi versenyeken dobogós helyek (több napos Nissan Titan Desert sivatagi kerékpér maraton, kalandversenyek Ausztriában, Németországban, Csehországban). Mindezt több sportágban szerezték meg a csapat tagjai, hiszen az X2S egyik jelentése az is, hogy a természet kalandot, kihívást és küzdelmet jelent a versenyzőknek, mindegy milyen formában kerül eléjük.

A csapat tagjai közül kiemelkedő Erdélyi Eszter XTERRA Európa-bajnoki címe és Világkupa győzelmei, Poór Brigitta ITU tereptriatlon U23 világbajnoki címe, Fenyvesi Péter Ifjúsági Olimpai indulása, Gerlei Tamás „Master” hegyifutó világbajnoki győzelme, Ziskó Balázs többszörös Raxkönig győzelme, Gombos Károly többnapos grönlandi sífutó versenyen elért sikere, győzelmek Erdélyben, Szlovákiában, Ausztriában.

A X2S versenyein (a 10 év alatt közel 70 eseményt szervezett a X2S) a korszak híres magyar sportolói közül többen is kipróbálták ezt a kalandot: Csabai Edvin és Hüttner Csaba többszörös világbajnok kenusok, Benkó Barbara és Vinczeffy Zsolt kerékpáros olimpikonok, Körtvélyessy Ákos többszörös aerobik bajnok, EB ezüstérmes, de a X2S vendégei voltak a sportélet kiemelkedő képviselői: Béres Alexandra, Monspart Sarolta, Kropkó Péter a magyar Ironman ikonja, Lőrincz Olivér ultratávú versenyző és edző, Hajós Gyula ultratávúszó és Bitter Sándor motorversenyző.

Az egyesület égisze alatt a Tóth Viktor által létrehozott Terepgyerek Program a kisebbeknek nyújt tartalmas és rendhagyó kikapcsolódást, sportolási lehetőséget.

bank terepfesztival 2016 940x100

Edzések, edzéstervek: www.triatlonedzo.hu | Edzés cégeknek: www.cegedzes.hu

Utoljára frissítve: péntek, 12 február 2016 15:29

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk