Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  
 XTERRA / 286011 Nézetek

Mi is az az XTERRA? Extrém tereptriatlon? Igen az is. De ennél sokkal több! Olyan életérzés, olyan különleges hangulat, amelyet át kell élni, meg kell tapasztalni. Ez a videó segít ebben, segít a ráhangolódásban.

Soha nem késő elkezdeni! A mezőnyben együtt versenyeznek a fiatalok és az idősek, nők és férfiak, világbajnokok és első versenyen indulók.

Kezd el még ma a felkészülést!

www.3x2s.hu

Kapcsolódó videók

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474