Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Vas Blanka szerződését 2027-ig meghosszabbította az SD Worx-Protime

Az SD Worx-Protime női kerékpárcsapat 2027-ig meghosszabbította az országúti mezőnyversenyben U23-as világbajnok Vas Blanka szerződését.

Az elmúlt években az egyik legeredményesebb női sornak számító holland klub hétfőn kora este a közösségi oldalán jelentette be, hogy 2027-ig megtoldotta a 22 éves, a párizsi olimpián hegyikerékpárban és az országúti mezőnyversenyben egyaránt rajthoz álló magyar bringás kontraktusát. Vas 2021 júniusa óta erősíti az SD Worxöt, eddigi szerződése az esztendő végéig szólt.

kedd, 23 július 2024

Magyar triatlon váltó nyolcadik helyen a hamburgi VK futamon

Nyolcadikként ért célba a magyar váltó a triatlonosok világbajnoki sorozatának Hamburgban rendezett vasárnapi versenyén. A viadal eredményközlő oldala szerint a Faldum Gábor, Kuttor-Bragmayer Zsanett, Dévay Márk, Horváth Karolina Helga összeállítású csapat 1:22:42 óra alatt teljesítette a fejenként 300 méter úszásból, 7 kilométer kerékpározásból, valamint 1,75 kilométer futásból álló távot.

vasárnap, 21 július 2024

XTERRA Szlovákia - Koczka Viktória fantasztikus ezüstérme, Mester Bálint a tereptriatlon legjobbjai között

A hétvégén rendezték meg az első szlovák XTERRA tereptriatlon világkupa futamot, nagyszerű pályán, fantasztikus hangulatban. Koczka Viktória abszolút női ezüstérmet, az utóbbi évek kiemelkedő magyar tereptriatlon versenyzője Mester Bálint az abszolút 7. helyet szerezték meg.

csütörtök, 18 július 2024

Dittrich András ösvényei az UTH győzelem és az Elite Challenge között

Nem mindennapi teljesítmény az UTH győzelem, a pályacsúcs persze rátesz egy lapáttal. Dittrich Andrással már csak ezért is készítettem volna interjút, de amikor az első pillanatokban kiderült, hogy korábban második nekifutásra sikerrel teljesítette a legendás Elite Challenge túlélő próbát, akkor még színesebb és érdekesebb riport kezdett kibontakozni.

szerda, 17 július 2024

Anne Haug és Magnus Ditlev a triatlon történelmét írták újra Roth-ban, a DATEV Challenge triatlon versenyen (+videó)

Rekordok napja volt a DATEV Challenge Roth 2024 versenyen: a dán Magnus Ditlev zsinórban harmadik címét szerezte meg a triatlon Mekkájában a világ legjobb idejével (7:23:24), Anne Haug (GER) majdnem hat perccel javította meg Daniela Ryf mindössze egy éve Rothban felállított legjobb idejét.

szerda, 10 július 2024

John Fegyveresi, aki magyar ősökkel és rengeteg jéggel felvértezve teljesítette a Barkley Ultramaratont

Áprilisban került sor a híres-hírhedt Barkley Maratonra, amely a terepultrafutás egyik legendája, sokak szerint a legkegyetlenebb versenye. Az erről írt beszámoló közben (amely itt található) a teljesítők neve között felfigyeltem valakire. Ez nem volt nehéz, hiszen a verseny 38 éves történetében összesen 20 ember volt képes teljesíteni, pedig több ezren próbálták! Akin megakadt a szemem, azt a 2012-es évben teljesítők között találtam: John Fegyveresi. Mivel nagyon magyarnak hangzó név, megkerestem és interjút kértem az amerikai ultrafutótól. Extrém srác? Az nem kifejezés! De persze ennél sokkal több minden kiderült róla…

szerda, 10 július 2024

Triatlon Világkupa Tiszaújváros - Lehmann Csongor megvédte bajnoki címét

A tavalyi sikerét megismételve ismét Lehmann Csongor nyerte a Tiszaújvárosban rendezett triatlon világkupa férfi versenyét vasárnap. A nők között Annika Koch szerezte meg az aranyérmet.

kedd, 09 július 2024

Magyarország a 11. - Spanyolország, Japán és az Egyesült Királyság vezeti a 2024-es ifjúsági skyrunning világbajnokság ranglistáját

A nyolcadik Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság befejezése után Spanyolország, Japán és az Egyesült Királyság vezeti a nemzeti rangsort, amely a montenegrói Barban megrendezett versenyek (VERTICAL és a SKY) eredményeiből áll össze. A magyar csapat az éremtáblázatban és a pontversenyben is a 11. helyet szerezte meg!

vasárnap, 30 június 2024

32. AIDA szabadtüdős búvár világbajnokság zárónap Törőcsik Zsófia sikerével (+videó)

Június 28-án, a litvániai Kaunasban zajló 32. AIDA Szabadtüdős Búvár Világbajnokság utolsó napján dinamikus apnoéban (DYN) versenyeztek a sportolók. Feladatuk az volt, hogy monofinnel minél messzebbre ússzanak a víz alatt. Ezt a számot tartják a legszebbnek és a legdinamikusabbnak. Emellett a DYN-ben elért eredmények a legjobbak, mivel a delfintechnika a leghatékonyabb. Vannak akik valószínűleg nem élvezik annyira mégsem: a bírók és a biztonságiak, akiknek szinte futniuk kell a medence mellett, hogy lépést tartsanak a sportolókkal.

vasárnap, 30 június 2024

Magyar bemutatkozás az Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság vertikál versenyén

Ma a VERTICAL versenyen mérték össze erejüket a nemzetközi Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság résztvevői. A magyar terepfutók a mezőny első részében értek célba, legjobbjaink Vásárhelyi Máté Dávid és Lővei Vanda voltak. Egy nap pihenő után a hagyományos versenyen állnak rajthoz a magyar csapat tagjai.

péntek, 28 június 2024

Zilahy Boróka és a tereptriatlon - cél az XTERRA

A magyar tereptriatlonban és az XTERRA futamokon sajnos évek óta nagyon kicsi az aktivitás. Most feltűnt egy tehetséges fiatal lány, akivel talán elindul a változás. Zilahy Boróka fiatal kora ellenére már EB-n és XTERRA futamon is rajthoz állt, sőt dobogós helyezést ért el. Vele beszélgettünk. Biztosan nem utoljára...!

csütörtök, 27 június 2024

Hétvégén rajtolnak a magyarok a 2024-es Skyrunning Ifjúsági Világbajnokságon

A nyolcadik alkalommal megrendezett Youth Skyrunning World Championship eseményen a 15 és 23 év közöttiek küzdenek az érmekért a montenegrói Bar melletti hegyekben 2024. június 28. és 30. között. A sorozatot 2016-ban indították útjára, hogy bemutassák a skyrunningot a fiatal sportolóknak, és előkészítsék az utat a jövőjük felé. Az elmúlt néhány év exponenciális növekedése következtében az Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság az egyik legnépszerűbb esemény az ISF-naptárban, megnyitva az ajtót az új tehetségek előtt. A magyar válogatott 12 fővel indul a versenyen.

szerda, 26 június 2024
1. oldal / 90

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk