Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Kezdd az új évet Echinacinával

Kezdd az új évet Echinacinával… és megőrzöd vele az egészséged!

Mit nyersz ezzel? Miért jó ez neked és családtagjaidnak?

Összetétel: sorbitol, feketeszeder lé 31% (koncentrátumból), fructose, víz, préselt kasvirág lé 1%, kasvirág kivonat 0,6%. Vitamin és ásványi anyag tartalom: C-vitamin.

 

Adagolás:

• Gyermekeknek 2 éves kortól napi 5-10ml.

• 3-12 éves korban: 10-15ml.

• Felnőtteknek roboráláskor 20-25ml.

Kismamák és immunszupresszált egyének nem fogyaszthatják!
17 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Folyamatosan 2 hónapnál tovább nem alkalmazható, közben legalább 1 hónap szünetet kell tartani.

Inzulinos és diétás cukorbetegek egyaránt fogyaszthatják! 15ml készítmény 13g szénhidrátot tartalmaz.

A növényt őshazájában, Észak-Amerikában, az indiánok századokon át a gyökeréből készült pépes, meleg borogatást a sebesülések összes fajtájára, a rovarharapásokra és fullánkos csípésekre, valamint kígyómarásra használták.

Neve a görög echinos (sündisznó) szóból származik. Elnevezése kettős találat, mert a virág közepe egy összegömbölyödött sündisznóra hasonlít, másrészt utal arra is, hogy a virág, úgy, mint a sündisznó tüskéi, védelmet nyújt, mert segítségével szervezetünk ellenálló képességét jelentősen növelhetjük.

Az amerikai telepesek is megismerkedtek a kas virág gyógyhatásaival, és mint biztos szert alkalmazták csörgőkígyó marása, vérmérgezés és egyéb betegségek ellen.

A kas virág egyes hatóanyagai fokozzák a makrofág - falósejtek mikrobapusztító tevékenységét, valamint a szervezet védekezésében szintén nagy szerepet jelentő T-limfociták termelődését. Serkentik a fehérvérsejtek képződését, és más nem specifikus immun stimuláns szerepük is van.

A tudomány igazolta a kas virág hagyományos használatát a sebek kezelésében is. A növényben levő egyik vegyület a törött csontokat gyorsabb forradásra ösztökéli, az új szöveteket (fibroplaszt) létrehozó sejtek munkájának fokozásával.

A kas virág készítményeket emellett vágások, égések, pikkelysömör, ekcéma, nemi szervi herpesz és ajaksömör kezelésére lehet alkalmazni.

Préselt kas virág lé: immunvédelem stimulálás

C-vitamin: immunvédelem stimulálás

Feketeszeder lé: vércukor csökkentő, gyulladáscsökkentő

Szorbit: cukorpótló édesítőszer

Hatásai:

  • Erősíti az immunrendszert
  • Erős gyulladáscsökkentő
  • Megfázások kezelése, és megelőzése
  • Kemoterápia befejezése utáni általános erősítésre

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/637-kezdd-az-uj-evet-echinacinaval

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474