Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Az ízületek védelme és a fájdalomcsillapítás: Artifit, Borókakrém és Alpesi balzsam

Artifit, Just, hátfájás, zsibbadás, porckopás, Boróka krém, gerinc, Alpesi balzsamTavaly nyár elején ittam utoljára az Artifit készítményt gerincsérvi fájdalmakra (erős hátfájás, kéz- és újjak zsibbadása), térdi porckopások (erős térdfájdalmak), bokafájdalom, sokízületi és reumás csontfájdalmak ellen. Azt szertettem volna tesztelni, hogy 3 hónap fogyasztása után mennyi az az idő, amíg fájdalom nélkül, ill. igen erős fájdalom nélkül meg tudok lenni. Ez az idén januárig sikerült.
15 márc. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

Tavaly nyár elején ittam utoljára az Artifit készítményt gerincsérvi fájdalmakra (erős hátfájás, kéz- és újjak zsibbadása), térdi porckopások (erős térdfájdalmak), bokafájdalom, sokízületi és reumás csontfájdalmak ellen.

Azt szertettem volna tesztelni, hogy 3 hónap fogyasztása után mennyi az az idő, amíg fájdalom nélkül, ill. igen erős fájdalom nélkül meg tudok lenni. Ez az idén januárig sikerült.

Január végén már mágneseket és egyéb orvosi segédeszközöket használtam az igen erős fájdalmakra, és már a bal lábamat húzva jártam dolgozni. Februárban megvettem az első adag Artifitet és 2 nap (!) nem hazudok 2 nap után nem kellettek a mágnesek, és megszűnt a lábam „húzása”. Ha reggel megiszom az Artifitet, szinte este 17 óráig fájdalom nélkül vagyok. Este természetesen újra fogyasztok belőle.

Artifit, Just, hátfájás, zsibbadás, porckopás, Boróka krém, gerinc, Alpesi balzsam

 

Az Artifit azonban más családtagomnak is segített a betegségből való felépülésben gyógyszerek nélkül. A nagylányom hétvégén porszívózott, amikor egy rossz mozdulattól becsípődött a dereka, és még megmozdulni sem tudott. Neki is 2 nap Artifit fogyasztás után a görnyedt testtartása megszűnt, és már fájdalmai sincsenek. Úgyhogy nagyon tudom ajánlani derékproblémákra, becsípődésekre, mert a termék rendkívül gyorsan hat.

Egy akció keretében ismerkedtem meg a Borókakrémmel. Mivel a családunk elég mozgékony, állandóan van valami rándulásunk, szalagnyúlásunk és egyebek. A gyermekemen próbáltam ki először a krémet, akinek egy szánkózás után a lába kezdett el fájni. Rögtön kérdezte, hogy nincs e valami „Just csodaszerünk” a házi patikánkban, mert iszonyúan fájt a lába, be is dagadt. Mivel tudtam, hogy a krém gyors hatású és csökkenti a fájdalmakat odaadtam neki. Természetesen néhány masszírozás és vége a fájdalomnak, a dagadásnak. Azt utólag tudtam meg a lányomtól, mivel eléggé erős menstruációs fájdalmai vannak, hogy ő bekente vele a hasát és rendkívüli jó tapasztalatai voltak, mert néhány perc alatt megszűntek ezek a fájdalmai is.

Egyik este arra ébredtem fel, hogy rettenetesen fáj a könyökcsontom, de annyira, hogy majdnem a falat kapartam kínomban. Nem jutott más eszembe hirtelen, mint a Borókakrém. Az éjjeli szekrényemben volt és pár pillanat múlva már masszíroztam is a könyököm. Néhány perc és már aludtam is tovább, mert a krém szinte azonnal hatott. Még jó, hogy az akcióban két krém volt, mert az egyik a lányomé lett, a másik az enyém.

Artifit, Just, hátfájás, zsibbadás, porckopás, Boróka krém, gerinc, Alpesi balzsamEgyébként, amíg nem fogyasztottam az Artifitet a gerincfájdalmaimra úgy kombináltam a termékeket, hogy Borókafürdő után Borókakrémes masszírozás követte. Ez nemcsak gyógyulás, fájdalomcsillapítás természetes anyagokkal, hanem iszonyatos felfrissülés is. Nagyon ajánlom az együtt kipróbálást hasonló sorsú embereknek!!

Az Alpesi gyógynövény balzsamhoz is egy akció keretében jutottam hozzá. A tetejét leemelve olyan kellemes illat száll fel a tégelyből, hogy először arra gondoltam, kár elhasználni. Én természetesen nemcsak arra használom a készítményeket, amire a használati utasítás szerint lehetne, hanem az éppen aktuális egészségügyi problémára, ráadásul kísérletezni is szeretek.

Az első, amit a készítménnyel kapcsolatban tapasztaltam, a stresszoldás. A két halántékra, ha bemasszírozunk egy leheletnyi krémet és néhány percre a zsezsgő környezetünkből vagy ülő helyzetben behunyt szemmel, vagy fekvő helyzetben néhány percig pihenünk, végtelen nyugalom száll ránk. Természetesen ilyenkor ne arra gondoljunk, hogy mit kell főzni este, vagy a gyerekért hova és mikor kell menni, hanem teljesen kapcsoljunk ki. Tökéletes relaxáció…..

A másik, hogy gyakran elő szokott fordulni, hogy folyik az orrunk, de nem tudjuk kifújni, hanem csak úgy néha „elcseppenünk”. Este lefekvéskor egy leheletnyi Alpesi balzsam az orrunk alá, 2-3 este megismételve teljesen megszűnik az orrfolyás.

Just weboldal

Ajándéknak is javaslom, hiszen gyönyörű tégelyben, szép dobozban van, tetszetős külső és a fentieken kívül még fejfájás és egyéb ízületi fájásokra is tökéletes.

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/685-az-izuletek-vedelme-es-a-fajdalomcsillapitas-artifit-borokakrem-es-alpesi-balzsam

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474