Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Az 1385 km-es bringatúra 1.rész

Augusztus 4.-én hajnalban indulunk útnak 4 fiatal társammal nekivágni az 1385 km-es oda – vissza útnak melyet bringával fogunk megtenni Bajától Horvátországig, pontosabban Zára városába majd onnan Dubrovnikba.

Ezzel a túrával szeretnénk bebizonyítani, hogy a mindennapi emberek is képesek rendkívüli eredményekre.

29 jún. 2015 Hozzászólás: Hozzászólás  

Úgy döntöttünk össze kötjük a kellemest a hasznossal és bejárjuk a legszebb helyeket úgy, hogy közben több ezer kalóriát égetünk és méghozzá remek lábedzés lesz ez és a barátok társaságának köszönhetően a kikapcsolódás is garantált.

Egyikünk sem élsportoló se nem tapasztalt túrázó sőt még azt sem mondhatni, hogy gyakran teszünk meg ilyen nagy távokat és ami a legjelentősebb, egyikünk sem járt még a tengernél, épp ez okból született meg az ötlet, hogy akkor biciklivel induljunk el látni a nagyvilágot.

A túra szervezője Csányi Szabolcs 2014 –ben megtette a Pest-Baja távot biciklivel és ekkor jött az ötlete, hogy következő évben Horvátország lesz a bakancslistán amit elszántságában akár egyedül is képes lenne megtenni, de mivel hasonló kihívásokat szerető barátokkal van körülvéve, rögtön sorban jeleztük, hogy ezen az úton mi is vele tartunk.

Az út megtervezése már hónapok óta szervezésben van, a sátorozási helyek között 80-100 km a távolság, ennyit tervezünk megtenni naponta.

A szükséges felszerelések összeírva, a feladatok nagy része kiosztva, már csak a túra előtti nagy bevásárlás maradt a tenni valók listáján, valamint én még a következő hetekben kezdem el a felírt felszerelések beszerzését.

bicajtura horvathorszag map

Rengeteg tenni való akad , el sem hinné az ember..

Kezdjük rögtön az érintett térségek boltjainak vázolásával, az utas biztosítások megkötésével , a tapasztaltabb bringásoktól begyűjtött tapasztalatok értékelésével.

Biztos, hogy remek kikapcsolódás lesz mindenki számára, magunk mögött hagyni a monoton hétköznapokat, az internetet , a facebookot, a virtuális életet,
megismerünk új helyeket, átértékeljük az élet dolgait és én azt hiszem, mindenki egy új emberként tér vissza.

A túra minden egyes pillanatáról fényképeket csinálunk, valamint videó beszámolókat, visszaérkezésünk követően pedig egy részletes beszámolót fogok írni képekkel és videókkal , hogy egy kicsit megismerjétek milyen élményben volt részünk.

Ezerrel készülünk a bringázásra, remélem nem lesz vihar valamint nagyon kevésszer fog szakadni az eső, Szurkoljatok nekünk!
A túráról készült beszámoló és a túra menete nyomon követhető majd augusztustól a KOLLY DIET-Kihívás elfogadva facebook oldalon.

Résztvevők:
• Csányi Szabolcs
• Kollár Brigitta
• Fuszenecker Roland
• Krix Ede
• Kókay László

Utoljára frissítve: szerda, 01 július 2015 00:56

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474