Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Tóth Viktor

XTERRA Szlovákia - Koczka Viktória fantasztikus ezüstérme, Mester Bálint a tereptriatlon legjobbjai között

A hétvégén rendezték meg az első szlovák XTERRA tereptriatlon világkupa futamot, nagyszerű pályán, fantasztikus hangulatban. Koczka Viktória abszolút női ezüstérmet, az utóbbi évek kiemelkedő magyar tereptriatlon versenyzője Mester Bálint az abszolút 7. helyet szerezték meg.

18 júl. 2024

Dittrich András ösvényei az UTH győzelem és az Elite Challenge között

Nem mindennapi teljesítmény az UTH győzelem, a pályacsúcs persze rátesz egy lapáttal. Dittrich Andrással már csak ezért is készítettem volna interjút, de amikor az első pillanatokban kiderült, hogy korábban második nekifutásra sikerrel teljesítette a legendás Elite Challenge túlélő próbát, akkor még színesebb és érdekesebb riport kezdett kibontakozni.

17 júl. 2024

John Fegyveresi, aki magyar ősökkel és rengeteg jéggel felvértezve teljesítette a Barkley Ultramaratont

Áprilisban került sor a híres-hírhedt Barkley Maratonra, amely a terepultrafutás egyik legendája, sokak szerint a legkegyetlenebb versenye. Az erről írt beszámoló közben (amely itt található) a teljesítők neve között felfigyeltem valakire. Ez nem volt nehéz, hiszen a verseny 38 éves történetében összesen 20 ember volt képes teljesíteni, pedig több ezren próbálták! Akin megakadt a szemem, azt a 2012-es évben teljesítők között találtam: John Fegyveresi. Mivel nagyon magyarnak hangzó név, megkerestem és interjút kértem az amerikai ultrafutótól. Extrém srác? Az nem kifejezés! De persze ennél sokkal több minden kiderült róla…

10 júl. 2024

Anne Haug és Magnus Ditlev a triatlon történelmét írták újra Roth-ban, a DATEV Challenge triatlon versenyen (+videó)

Rekordok napja volt a DATEV Challenge Roth 2024 versenyen: a dán Magnus Ditlev zsinórban harmadik címét szerezte meg a triatlon Mekkájában a világ legjobb idejével (7:23:24), Anne Haug (GER) majdnem hat perccel javította meg Daniela Ryf mindössze egy éve Rothban felállított legjobb idejét.

10 júl. 2024

Magyarország a 11. - Spanyolország, Japán és az Egyesült Királyság vezeti a 2024-es ifjúsági skyrunning világbajnokság ranglistáját

A nyolcadik Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság befejezése után Spanyolország, Japán és az Egyesült Királyság vezeti a nemzeti rangsort, amely a montenegrói Barban megrendezett versenyek (VERTICAL és a SKY) eredményeiből áll össze. A magyar csapat az éremtáblázatban és a pontversenyben is a 11. helyet szerezte meg!

30 jún. 2024

32. AIDA szabadtüdős búvár világbajnokság zárónap Törőcsik Zsófia sikerével (+videó)

Június 28-án, a litvániai Kaunasban zajló 32. AIDA Szabadtüdős Búvár Világbajnokság utolsó napján dinamikus apnoéban (DYN) versenyeztek a sportolók. Feladatuk az volt, hogy monofinnel minél messzebbre ússzanak a víz alatt. Ezt a számot tartják a legszebbnek és a legdinamikusabbnak. Emellett a DYN-ben elért eredmények a legjobbak, mivel a delfintechnika a leghatékonyabb. Vannak akik valószínűleg nem élvezik annyira mégsem: a bírók és a biztonságiak, akiknek szinte futniuk kell a medence mellett, hogy lépést tartsanak a sportolókkal.

30 jún. 2024

Magyar bemutatkozás az Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság vertikál versenyén

Ma a VERTICAL versenyen mérték össze erejüket a nemzetközi Ifjúsági Skyrunning Világbajnokság résztvevői. A magyar terepfutók a mezőny első részében értek célba, legjobbjaink Vásárhelyi Máté Dávid és Lővei Vanda voltak. Egy nap pihenő után a hagyományos versenyen állnak rajthoz a magyar csapat tagjai.

28 jún. 2024

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474