Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Nahrin Iso-Tea

Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú, teljesítménynövelő, tartós energiát adó, szellemi és fizikai erőnlétet fokozó, citromízű, könnyen elkészíthető izotóniás ital. Ajánlott sportolóknak, akik olyan izotóniás italt keresnek, amelyik gyógynövényekből, mesterséges anyagok nélkül készül és íze sem a szokásos.
10 aug. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  


Összetétel: cukor, maltodextrin, gyümölcscukor, szőlőcukor, ásványi sók (nátriumcitrát, káliummonophosphat, magnéziumkarbonat, konyhasó), feketetea kivonat 3,5%, porított citromlé, savanyítóanyag citromsav, C-vitamin, természetes citromaroma. Vitamin és ásványi anyag tartalma: C-vitamin, kálium, magnézium, nátrium.

A fekete tea kivonat koffein mentes!

Termék teszt

A Nahrin Iso-Tea terméket több versenyen és edzésen is teszteltük (hegyikerékpár maraton, tereptriatlon, terepfutás, triatlon). Főleg az állóképességi szakaszban van jelentősége és mutatja meg azt, amire tervezték: frissít és a szervezet számára nagyon kedvező arányban biztosítja a szénhidrátókat, ásványi anyagokat. Ajánlott fogyasztása: 10-15 percenként 2-3 korty (aktivitástól függően).

Külön pozitívum, hogy a tea íze kicsit kesernyés, ami kevésbé ragasztja össze a száját, jobb közérzetet biztosít, sportolás közben is jobb hatással van a száj higéniájára.

A javasolt keverési arányt sportolás közben mindenképpen hígabbra kell venni, mert a megadott ital egy sűrű, nagyon erős ízű folyadék lesz, ami fizikai aktivitás közben előnytelen!

Adagolás:

• Kúraszerű és rendszeres használat esetén naponta egyszer- a terhelések előtt, két evőkanál port 2dl vízzel elkeverni és meginni.

• Időszakos használat esetén, a várható terhelést megelőzően, két evőkanál port 2dl vízzel elkeverni és meginni.

 

 

Gyerekkorban:

• 1 éves kortól fogyasztható (nem cumisüvegből!).

• 2dl vízbe 1 púpozott kávéskanállal ajánlott 3 éves korig.

• 3-6 évesen 2dl vízbe 2 kávéskanál.

• 6-12 éves korban 2dl vízbe 1 evőkanál.

• naponta 1x2 3dl.

isotea_200x300

Inzulinos cukorbetegek részére nem javasoljuk. Egyéb, nem inzulinos cukorbetegek részére csökkentett adagban javasoljuk: max. 1dl-t és CH adagot kiszámítva erős fizikai megterheléskor (1dl-ben 7,41g CH van).



A termék már több nagy nemzetközi versenyen is frissítőként szolgált, a messze földön híres SwissAlpin Maraton egyik itala évek óta.


Iso Tea
Lemon Iso Tea is made by Nahrin AG and is an isotonic drink rich in vitamin C which provides the body with a steadily released supply of energy. Prepared with cold water, it makes for a refreshing iced tea beverage. When poured into hot water, you get a delicious black tea. Iso Tea is lactose-free, low in cholesterol, lacto-vegetarian and vegetarian, as well as gluten-free.




Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474