Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

A Citromfű tea áldásos hatása

Életfa, citromfű, tea, Nahrin, tejserkentés, trimeszter, hányingerA keresztlányom az utazásokat nehezen viseli, sokszor hányingere van. Nálunk nyaralt és programként strandolást ígértem a Szőnyi Életfa WS Szabadidőparkba, ami tőlünk elég messze van.

Félt, hogy baj lesz, de megnyugtattam, adok neki Citromfű teát és nyugodtan indulhatunk. Semmi tünete nem volt, ezért máskor is bátran indultunk el messzebb lévő programhelyszínre. Amikor jöttek érte a szülei kérte, vegyenek neki ilyen teát!

15 júl. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

A legelső találkozás a Citromfű teával a nagyfiam betegsége kapcsán történt, felső légúti infekció miatt lázas, és elesett állapotban volt.

Nemrégiben lettem tag ekkortájt az Életfa Programban, frissek voltak az otthoni bemutatón hallott jó tapasztalatok a készítményről, ezért megrendeltem.

Az étvágytalan, rossz közérzetű kisfiam szívesen elfogadta a teát, amit hidegen vagy melegen adtam neki attól függően, hogy hogyan kívánta. Lázcsillapító hatását is ekkor tapasztaltuk.

Kismamáknak gyakran ajánlom tejserkentésre, első trimeszteri hányingercsökkentésre. Nagyon hálásak azért, hogy megismertettem velük!

Szeretettel:

Heller Lilla, Életfa Deflinek csapata

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/833-a-citromfu-tea-aldasos-hatasa

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474