Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  

Teszt: DenkMit és Ecover Mosópor

denkmit, ecover, mosás, öko, bio, természet, mosószer, mosóporA DM márka mosóporok, vagyis a Denkmit tisztítószerek, nagyon nagy százalékban lebomlók, mind a természet, mind a bőrünk számára barátságos anyagokból állnak.

 

15 márc. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

denkmit, ecover, mosás, öko, bio, természet, mosószer, mosóporAz anya, aki csecsemője pelenkáját általános tisztítószerekkel mossa, hipózza, fehéríti, öblíti, keményíti, puhítja stb, nem figyel fel arra az aprócska tényre, hogy a csecsemője szinte nulla éves kora óta ekcémás, vagy csalánkiütéses, ami majdnem mindig betudható a túlzott tisztaságmániának.

Egy kis kosz mindennek és mindenkinek jót tesz. Megelőzhető vele az allergia, anélkül, hogy az a higiénia rovására menne.

A DM termékek között található ECOVER termékcsalád gyengéden vigyáz saját bőrünkre és családunk bőrére. És ami nem kevésbé elhanyagolható: a bolygónkra éppannyira vigyáz.

Bármennyire is igyekszünk nem tudomásul venni, mennyire szétszennyeztük a Földet, és bármennyire igyekszünk a mindennapi horrorhíráradattal elterelni erről mindenki figyelmét, a valódi hír mégis csak az, hogy saját kertünk közepére szarunk, amikor nem vigyázunk a bolygóra, amelyen élünk.

 

denkmit, ecover, mosás, öko, bio, természet, mosószer, mosópor DM

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474