Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Teszt: Narosan fekete áfonya koncentrátum

teszt, Narosan, fekete áfonya, koncentrátum, egészség, B12, vas, vitaminŐszi és téli tesztünk témája a NAHRIN cég Narosan Fekete Áfonya szirupja volt. Ebben az időszakban különösen fontos az immunrendszer erősítése, a szervezet raktárainak feltöltése (főleg ősszel, a téli ínséges idők előtt). A termék erőssége a sportolók számára egyrészt a fekete áfonya tulajdonságaiból adódik, másrészt a termék egyéb összetevőinek koktélja kifejezetten ajánlott sportolóknak és szélsőséges állapotban lévő szervezettel rendelkezőknek (várandós nők, idősek, gyerekek, betegségből lábadozók).

Mi a sportolók szemszögéből teszteltük a terméket - a lehető legjobb eredményekkel!

21 jan. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

A NAROSAN fekete áfonya szirupot kétféleképpen teszteltük: kúraszerűen és terhelés / edzés kiegészítőként. Mindkét esetben egyértelmű volt az a hatás, hogy a fáradtság, a téli tompaság és a vitalitás egészen más módon hatott ránk, mint korábban. A hideg, sötét, téli edzések után akár a kúra, akár az alkalmi fogyasztás sokat javított a hangulaton, segítette a regenerációt és az edzések hatékonyságában is javított.

Gyerekek is részt vettek a tesztben, náluk is egyértelmű volt a kedvező hatás, hasonlóan a felnőttekéhez.

Másik területen is érezhető volt a készítmény hatása - a több órás számítógépes munka mellett is könnyebben pihent a szemünk, kevésbé fáradt el az éjszakai terhelés  közben.

A NAROSAN fekete áfonya szirup karakteres ízű, a gyerekek néha nehezebben fogyasztották, náluk a termék testvérei (főleg a Narancs (magnézium) és a Trópusi (zink)) a kedvencek. A narancsos szirupról már korábban született teszt.

Egyetlen tesztelő sem volt beteg, vagy olyan állapotban, ami a készítmény gyógyhatását próbálta volna ki - de általános erőnléti és vitalitást segítő hatásai számunkra bizonyítottá váltak.

Magas vitamintartalma és a benne található vasglukonát (amelyet nagyon nagy hatásfokkal tud a szervezet hasznosítani) miatt ajánljuk sportolóknak, vashiányban vagy annak gyanújában szenvedőknek, azoknak akik sokat ülnek a számítógép előtt.

teszt, Narosan, fekete áfonya, koncentrátum, egészség, B12, vas, vitamin

Narosan áfonya összetevői

fekete áfonyalé (koncentrátumból), édesítőszer (szorbit, fructose), citromlé (koncentrátumból), virágpor-kivonat 1%, vitamin keverék (A-, B1, B2-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin, pantoténsav, folsav, biotin, niacin), sűrítőanyag (gummi arabicum E414, xanthan E415), vasglukonát, természetes áfonya aroma, tartósítószer (potassium sorbate E202), rézcitrát. Vitamin és ásványi anyag tartalma: A-, B1, B2-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin, pantoténsav, folsav, biotin, niacin, vas.

Adagolás

• Kúraszerű alkalmazás, illetve vashiány esetén, évszakok váltásakor az immunrendszer erősítésére: a kúra kezdetén naponta háromszor egy evőkanállal, utána naponta egy evőkanállal étkezés előtt 20 perccel.

• Rendszeres használat esetén: naponta egy teáskanállal étkezés előtt 20 perccel.

• Kisgyermeknek vashiány esetén kúraszerűen naponta 1/2 éves kortól vagy 6kg felett testsúly-kilogrammonként 1 csepp. (5ml = 1 kávéskanál).

Fekete áfonya

Termékoldal: www.nahrin.hu

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474