Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Kora nyári szüret - Just Anti-Cellulit

Kora nyári szüret - Just Anti-Cellulit Nem kell megijedni, hiszen a nyár csak most kezdődik! Csupán arról van szó, hogy „megkóstolhatjuk” és megcsodálhatjuk az új Just bőrápoló különlegességet, ami nemrég érkezett meg hozzánk. Egyik a Just Anti-Cellulit termékcsalád, a másik pedig az Esszenciális ápoló feszesítő krém. Igazi szüreti termékek ezek, hiszen mindegyiknek a legfontosa

...

01 máj. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

Kora nyári szüret - Just Anti-Cellulit Nem kell megijedni, hiszen a nyár csak most kezdődik! Csupán arról van szó, hogy „megkóstolhatjuk” és megcsodálhatjuk az új Just bőrápoló különlegességet, ami nemrég érkezett meg hozzánk. Egyik a Just Anti-Cellulit termékcsalád, a másik pedig az Esszenciális ápoló feszesítő krém. Igazi szüreti termékek ezek, hiszen mindegyiknek a legfontosabb hatóanyaga a vörös bortermő szőlő. Az a küldetésük, hogy feszessé, rugalmassá és egészségesebbé tegyék a bőrünket.

Ki nem találkozott már a cellulit (narancsbőr) fogalmával? Szinte kivétel nélkül, minden nő érintett ebben a jelenségben. Ez a jellegzetesen női probléma a serdülőkor utáni nők 90%-ra vonatkozik, nem kíméli a nagyon soványakat sem, és főleg a csípőt, a combokat és a has tájékot érinti. A cellulit nem betegség, ne tévesszük össze a cellulitisszel, ami a bőr alsó rétegeinek gyulladása.

 

A cellulit okai:

• a bőr alsó zsírszövetében a zsírpárnák megnövekedése,

• kötőszöveti gyengeség,

• a vér- és nyirokrendszerben a keringés, lelassulása

A cellulitisre való hajlam lehet veleszületett; a bőr alatt felhalmozódó vizet visszatartó zsír, a kötőszövet öregedése is eredményezheti, vagy egy többé-kevésbé jelentős hízás következményeként is jelentkezhet.

A női kötőszövet egyébként is párhuzamos felépítésű (a férfiaknak hálózatos) és ez megkönnyíti a zsírsejtek felszínre jutását, amelyek ott horpadásként láthatók. A narancsbőr kialakulásához a szervezetben lejátszódó hormonális változások, különösen a serdülés, a klimax, a szájon át történő fogamzásgátló szedése is kedvező feltételeket jelentenek. A narancsbőr létrejöttéhez a nyirokkeringés zavara is hozzájárul. Ha a nyirokkeringés nem megfelelő, nem tudja a sejtekből a salakanyagot elszállítani, és ezek a szövetekben felhalmozódnak. Ez lehet az oka annak, hogy a narancsbőr normális testsúlyú nőknél is kialakulhat.

A másik zavaró tényező a tágulási (terhességi) csíkok.

• Ezek a bőr sebesülései, amelyek hormonális ingadozások (mint amilyen a pubertás vagy a terhesség) idején keletkeznek.

• Hirtelen keletkeznek és lassan alakulnak át rózsaszín vagy kékes-vörös színűből fehér vagy elefántcsont színűvé, és egész életen át megmaradnak.

• További kiváltó tényezők: szteroid kezelések, elhízás, intenzív izomtréning (férfiaknál).

• A tágulási csíkok többnyire a combon, a fenéken, a hason, a csípőn és a melleken keletkeznek.

• A nők kb. 60%-a érintett , de férfiaknál is előfordul.

Ezeket a bosszantó bőrjelenségeket nem minden korszakban utálták a nők. Volt, amikor kifejezetten a szépségideálhoz tartozott. Például a 16. században, a reneszánsz idején, amikor a túlsúlyos nők hódítottak. A modern időkben azonban megváltoztak a szépség kritériumok. És bár a férfiak szerint nem olyan súlyosak ezek a bőrhibák, a nők számára nagyon zavaróak! Mit megadnánk, hogy megszabaduljunk ezektől a jelenségektől. De most fellégezhetünk, mert Svájcból igazi segítséget kaptunk!

Kora nyári szüret - Just Anti-Cellulit Az új Just Anti-Cellulite termékcsalád 3 hatékony, harmonikusan egymást kiegészítő terméket tartalmaz. Ezek célja a cellulit és a tágulási csíkok megelőzése, illetve csökkentése. Akkor igazán hatásosak, ha mind a három terméket használjuk.

Fő hatóanyagok: természetes szőlőkivonat és szőlőmag-granulátum. Tartalmaznak még glaucint, pullulant, illetve limabab + rutin hatóanyag kombinációt. Ezeknek a hatóanyagoknak és a különleges technológiának köszönhetően, az anti-cellulit termékek rendkívül hatékonyak a bőr egyenetlenségei és a tágulási csíkok ellen!

• Mindegyik termék tartalmazza a bortermő szőlő vörös színű leveleit. Ezeknek a leveleknek nagyon magas (4-5%) a flavonoid tartalma (kvercitrin és rutin). Ezen kívül vannak még benne cserzőanyagok (pl. gallocatechin), bor- és almasav, valamint ásványi anyagok és cukor. Gyulladásgátlóként hatnak, gyorsítják a mikro vérkeringést, még a legkisebb vénás erekben is javítják a vérellátást. Továbbá megelőzik a víz felgyülemlését is.

• A növényi eredetű glaucin hatóanyagot a Peumus boldus növényből nyerik. A glaucin szabályozza a kalcium felvételét és stimulálja a lipolízist (zsírbontás). Elszállítja a szövetekben lévő vizet, illetve javítja a víz elosztását. Növeli a bőr szilárdságát, ezzel enyhíti a narancsbőr hatását.

• A limabab és rutin hatóanyag kombináció szintén növényi eredetű. Segíti az extracelluláris mátrix (kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidrátokból felépülő hálózat) javítását. Ezzel enyhíti a tágulási csíkok megjelenését, illetve megelőzi az új tágulási csíkok kialakulását. Emellett stimulálja a kollagénképződést is.

• A pullulan egy természetes, vízben jól oldódó poliszacharid, amit biotechnológiai módszerrel állítanak elő. Filmképző és bőrerősítő tulajdonsággal rendelkezik. Javítja a bőr elaszticitását, simává és egyenletessé varázsolja.

• A szőlőmag granulátum őrölt szőlőmagokat tartalmaz. Alkalmas mindenféle bőr tisztítására, ápolására és radírozására! Mint radírozó anyag kiváló! Eltávolítja a bőr szennyeződését és az elhalt sejteket, kitisztítja az eltömődött pórusokat, „polírozza” és finomabbá teszi a bőrt.

Az Anti-Cellulite termékcsalád egyik tagja a Testradír. Ezt a terméket mindenkinek javaslom, nemcsak azoknak, akik küszködnek a narancsbőrrel. Mivel természetes szőlőmag granulátumot tartalmaz, eltávolítja a szennyeződéseket és az elszarusodott sejteket. Elősegíti a sejtmegújulást, javítja a vérellátást és a szövetekben lévő folyadék eloszlását és cseréjét (mert úgy hat, mint egy finom masszázs).

Hetente 1-2 alkamlommal vigyük fel a nedves bőrre, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozzuk bele, végül pedig alaposan öblítsük le. Varázslatosan simává teszi a bőrt. Akkor is ezt fogjuk érezni, ha ezután nem használunk semmi más terméket!

Akinek narancsbőre van, feltétlenül ajánlom az összes Anti-Cellulit termék használatát, (beleértve a Testradírt is).

Az Anti-Cellulite formázó gél fő hatóanyagai:

• vörösszőlő kivonat (ja vítja a mikro vérkeringést, megelőzi a víz felgyülemlését),

• glaucin (elősegíti a zsírbontást, megelőzi a zsírsejtek újraképződését, javítja a nyirokrendszer működését, kivezeti a felesleges vizet a szövetekből),

• pullulan (javítja a bőr rugalmasságát és feszességét).

Minden reggel legalább 4 héten át, vigyük fel a kezelendő testrészre és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a bőrbe. Az eredmények javítása érdekében ajánlatos 8 héten keresztül rendszeresen használnunk. Évente többször ismételjük meg.

Tökéletes kiegészítésként használjuk mellette az Anti Cellulite alakformáló és ápoló éjszakai krémet. A formázó gélhez hasonlóan ez a termék is tartalmaz vörösszőlő kivonatot, illetve glaucint. Viszont pullulan helyett limabab és rutin hatóanyag komplex van benne. Ennek a kombinációnak köszönhetően megőrzi a bőr rugalmasságát, megelőzi a tágulási csíkok képződését, és csökkenti a tágulási csíkok láthatóságát.

Minden este, legalább 4 héten keresztül a kezelendő testrészre vigyük fel, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be. Amennyiben 8 héten át használjuk, az eredmény még szembetűnőbb lesz.

Külön szeretném felhívni a figyelmet egy kozmetikai csemegére, amit minden nőnek ajánlok! Ez a Just Esszenciális ápoló feszesítő krém, ami egy ideális dekoltázs és nyakszépítő. Annak ellenére, hogy a keblek, a dekoltázs és a felkar ápolására fejlesztették ki, a test más bőrfelületein is lehet használni. De véleményem szerint kár érte, mert unikális.

Összetétele:

• vörösszőlő venyige (serkenti a vérkeringést),

• lifting-hatóanyag (hat a bőrmegereszkedés ellen),

• hatóanyag-komplex limababból és rutinból (erősí ti a bőr rugalmasságát és megelőzi a gyulladásos reakciókat, amelyek a tágulási csíkok keletkezéséhez hozzájárulnak),

• glycerin (erőteljesen hidratál),

• mandulaolaj (tökéletesen ápolja és táplálja a bőrt),

• szorbitol (hidratál és védi a bőrt a kiszáradástól).

Rendszeres használata esetén:

• javul a vérkeringés, a bőr feszessé, simává válik. A ráncok csökkennek, a bőr rugalmassága visszaáll.

• A bőr megerősödik, és az idő előtti megereszkedése lelassul.

• Az érintett rész vizuálisan megszépül, megfiatalodik.

• A bőr megtartja a nedvességét.

• A tágulási csíkok kialakulásának kockázata csökken.

Ajánlott 8 héten keresztül, minden reggel és este, gyengéd és körkörös mozdulatokkal bemasszírozni a krémet a kezelni kívánt bőrbe, amíg az fel nem szívja. Nagyon gyorsan szívódik fel és komfortérzést biztosít a bőrnek!

Kedves Hölgyeim!

Remélem, hogy ez a termékcsalád igazi ajándék lesz számotokra! Bízom benne, hogy a cellulit kérdésben a „szőlő legyőzi a narancsot”. Természetesen ahhoz, hogy a cellulit tünetei kevésbé zavarjanak minket, nemcsak a külső termékek szükségesek. Az életmódváltáson is el kell gondolkodni.

Nagyon fontosak:

• Rendszeres testmozgás. Főleg a has, a láb és a farizomzat erősítése (vízitorna, lábemelések, ferde hasizmok nyújtása és a tánc)!

• Sok folyadék (jó minőségű víz).

• Kiegyensúlyozott táplálkozás (kerüljünk minden divatos egyoldalú diétát).

• Salaktalanító, magas rosttartalmú ételek (rengeteg gyümölcs, zöldség, barna rizs, magvak, búzacsíra), Fibrosan élelmi rost rágótabletta.

• Méregtelenítő termékek (Almaíró, Barackíró, Affi’line, Articsóka).

• Lúgosító (Basico).

• Kötőszövet erősítő termékek (Nutrikap, Artifit).

• Antioxidánsok, immunerősítők (Narosan vitaminok, Borsmenta-zöldtea rágótabletta, Q10 kapszula).

• Halolaj kapszula.

• „Karcsúsító termékek” (Nahrofit termékek, Szójafit, Minci A, Minci B, fűszerek).

• Masszázs.

Szívből kívánom nektek, hogy az Életfa termékek segítségével hozzátok magatokat jó formába! Legyetek boldogok és elégedettek saját magatokkal! Hiszen a nyár csak most kezdődik.

Kellemes nyaralást mindenkinek!

Tisztelettel és szeretettel:

Dr. Dacko Natalja

 

just website 500

 

nahrin website 500

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/joomla-overview/egeszseg/766-kora-nyari-szuret-just-anti-cellulit

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474