Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Ha végre itt a nyár és meleg az idő…..

napozas-napfeny-borapolas 600 A nap sugarai kicsábítanak bennünket a szabadba, végre élvezhetjük otthonaink kertjét, az erdőket, a folyók és tavak partjain lévő csodákat.

Anyaként, védőnőként és életvezetési tanácsadóként szeretném felébreszteni mindazon kedves olvasót, aki eddig nem vagy csak ritkán használt napozó termékeket.

 

10 jún. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Manapság napozni csak okosan szabad, betartva a napozás aranyszabályait.

  • Bőségesen kenjünk magunkra minőségi Just napozót mielőtt a szabadba mennénk, ne csak a napozásnál, de ha kirándulni, hajókázni, sétálni indulunk akkor is.

  • Ne az utolsó pillanatban, a strandra érve a tűző napon kenjük be magunkat, hanem legalább fél órával korábban.

  • Gyakran kenjük magunkat újra, hiszen a parti homok, a törölköző ledörzsöli, a víz lemossa a krémet rólunk.

  • Hajunk is védelemre szorul, ezért viseljünk kalapot, kendőt, különösen érvényes ez a gyerekek esetében.

  • Ne menjünk ki a déli napra! 11 és délután 3 óra között tartsunk sziesztát, mint a déli népek általában.

  • A meleg kiszárít, nemcsak külsőleg, de belsőleg is hidratálásra van szükség, ezért igyunk sok folyadékot pl. Citromos Isoteát, és mártózzunk meg a vízben minél gyakrabban.

  • Sokan nem gondolnak rá, de a szem érzékeny bőrét is óvni kell. Viseljünk UV szűrös szemüveget. Szánkat kenjük be Just ajakbalzsammal, napozóval.

  • A Just napozó 30-as faktorszámával kellemesen simogatva védi bőrünket. A praktikus szórófejjel egyenletesen elosztva vihető fel a bőrre vagy flakonos kiszerelésben is kapható.

  • Gondoljunk a szervezetünk belső védelemére is a Q10 vagy a Borsmenta zöldtea termékeinkkel, amik a káros sejteket megkötik, és a napozást sejtjeink számára is élvezetessé teszik.

  • A napfürdőzést követő zuhanyzás után használjuk a Just napozás utáni balzsamát, ami nyugtatja, bársonyossá és vonzóvá teszi bőrünket. A barnaság tartóssá válik, és a nedvességtartalmát elnyeli bőrünk, mint a sivatag oázisát.

Gyermekeinket is tanítsuk meg a Just napozó használatára, ami praktikus és egyszerűen kivitelezhető!

Nagylányom múlt héten az erdei iskolába is az előbb említett Just napozó család termékeit vitte magával, és ellátta vele barátnőit is.

Isteni illatával, új csipkebogyó tartalmával legyen nektek és családotoknak is kedvence a nyári napsütésben és a gondtalan pihenés során!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi

Védőnő és Életvezetési tanácsadó 70/4572712

 

just website 500

nahrin website 500

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/797-ha-vegre-itt-a-nyar-es-meleg-az-ido

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474