Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Narosan narancs és tropic a sportoló életében

narosan tropic 200 A Nahrin 4 fajta prémium minőségű vitaminjaiból kettőt rendszeresen használok.

Az egyik a Narosan Narancs, amelyhez magnézium van hozzáadva, a másik a Narosan Tropic, ez cinkkel van turbósítva.

Mivel élsportoló vagyok, főleg a narancsos vitamint részesítem előnyben. Éhgyomorra, reggel étkezés előtt 20 perccel 2-3 evőkanállal eszek belőle. Nagyon finom íze van és 20 percen belül felszívódik, hasznosul. Nagyon fontos, hogy tejterméket nem eszem vele, mert rontja a vitamin hasznosulását.

 

11 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Felkészülési időszakban nagy segítség nekem, mivel el tudom végezni teljes intenzitással a napi edzésadagomat. Segít a koncentrálásban, az izmaim nem görcsölnek be, másnap szinte kipattanok az ágyból. Regenerációban nagyon nagy segítség, szinte alig van izomlázam másnap. Nemcsak a vitaminszükségletet pótolja, hanem védi az immunrendszert is. Én szinte mindig kisebb-nagyobb megfázásokkal küszködtem előtte minden télen szinte, de most egy kis orrfolyástól eltekintve semmi bajom se volt ezen a télen.

A Tropic vitamint is rendszeresen fogyasztom, amikor a bőrömet, körmeimet szeretném erősebbnek, szebbnek látni. De ez tipikus férfivitamin is, mivel extra cinktartalma segít a prosztataproblémák megelőzésében, leküzdésében és gyulladásgátló hatása is van.

Berecki Zsolt

 

nahrin website 500

 

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/627-narosan-narancs-es-tropic-a-sportolo-eleteben

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474