Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Az aromák, olajok jótékony hatása

Anti Stressz A Narancsolajnak nagyon jó nyugtató, hangulatjavító hatása van. Hatásos álmatlanság ellen. Nyáron szomjoltáshoz nagyon jó, 2-3 cseppet szoktam egy 1,5 literes ásványvízbe tenni. Turmixokba, süteményekbe, gyümölcslevesekbe téve nagyon finom, jó ízt ad pár csepp is.

Száraz hajra mosás után leöblíteni pár cseppel, csodás illatot eredményez. Versenyek alatt is használom Iso-teába csepegtetve, mivel erősíti az idegrendszert és stresszoldó hatása is van. 

13 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

A Citromolajból nyáron izzadtságellen 1-2 cseppet használok vízbe csepegtetve, vagy fürdéskor szivacsra cseppenteni és azzal bedörzsölni a testet. Nekem nagyon jó torokfájásellen cukorra vagy mézre cseppenteni és megenni. Lázcsillapításra is használtam már. Ilyenkor fürdővízbe teszek 3 csepp 31-es olajat.

Zsíros hajra is szeretjük a családban, pár cseppet használunk hajmosás után, és leöblítjük vele. Versenyek alatt vízbe csepegtetem, mivel a koncentráló képességet is növeli.

Antistressz olaj: Nagyon jó stressz elleni, lazító olaj. Lefekvéskor használom, pár cseppet a párnára csepegtetve nagyon jókat alszom. Szaunában, fürdőben, párologtatóba isteni illata van és nagyon pihentet. Fürdéskor mézben oldok fel 5 cseppet belőle és úgy keverem a vízbe. Gyógymasszőrnél pár cseppet teszek a krémbe és azzal masszíroztatom magam versenyek után. A 82 éves nagymamámezzelkenegetiafájótérdét, hátát naponta többször is, mivel fájdalomcsillapító hatása is van. Parfümnek is használom pár cseppet a nyakra, fül mögé tenni.

Nagyon szeretem, és mindenkinek csak ajánlani tudom az illóolajainkat!

Berecki Zsolt

 

just website 500

 

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/628-az-aromak-olajok-jotekony-hatasa

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474