Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Az illóolajak és a vitaminok

Rendszeresen használom a gyógyításban az illóolajokat. A Teafa olajtól több gombás köröm meggyógyult már, hosszú ideig, töményen bedörzsölve a körömbe fejtette ki hatását. 

A Citromolajat a torokfájáskor ecsetelésre használjuk, a Levendulaolaj a barátnőmet nyugtatja, a hálószobájában párologtatóba teszi. Az Antistressz olaj folyamatosan párolog a lakásunkban.

11 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

Azok a gyerekek, akik a vitaminok közül a fekete áfonyát kapják, ősztől szinte sohasem betegek, vagy könnyen leküzdik a megfázásokat, általában a második üveg elfogyasztása után várható ez a hatás. Leginkább a gyakran beteg gyereknek ajánlom.

Eleinte nem tudja szedni, mert még betegeskedik, ilyenkor a Narosan tropic vitaminnal erősítenek, de amikor meggyógyultak, áttérnek a fekete áfonyára és szerencsére ritkán találkozunk a rendelőben.

Olajok, vitaminok - részletek, további információ

Dr. Aszalós Katalin gyermekorvos

Bővebben: www.eletfaprogram.hu 

Utoljára frissítve: csütörtök, 03 december 2015 10:55

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474