Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Just Mályva termékcsalád – Maga a nőiesség II.

Mályva habtusfürdÅ‘ Mályva habtusfürdő

Maradjunk annyiban, hogy azért már így hatvan fele többfajta tusfürdőt kipróbál az ember. Vannak nagyon jó illatúak is. De olyat, amelynek az illatát nem mosod le a zuhannyal, és órák múlva is érzed még akkor is, ha nem használod a testápolóját, ilyet azért ritkán lehet találni! 

Aki a mályva habspray tusfürdőt használja, az megtalálta!

Csodálatosan hidratál, bársonyossá teszi a bőrt, élénkít, tele vitaminnal!

17 júl. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Ildikó azt mondja, hogy kb. 200 alkalomra elég. De ő kicsi, én meg nagy vagyok. Legyen 150.  De így is kiadós, ebből a finom, „habkönnyű” habból!  Használjátok!

(Ui.: megkérdeztem a lányomat. Három hónapja használja reggel-este, és még van belőle. Ismét Ildikónak van igaza..)

 

 

Mályvakrém Mályvakrém

Kitettem magam elé, és írás közben gyönyörködöm benne. Egy édes történet jut eszembe róla, amikor a Napsugár csapat heti rendszerességgel megtartott Klubjában Ildikó bemutatta. „Ájuláskategória” – mondta - és bátran állíthatom, kevés ehhez fogható illattal találkoztam.

A lányom - aki Párizsban él, és tele a szekrénye az ott kapható rengeteg és márkás kozmetikummal - rögtön közölte, nem hiszi hogy ez a krém felveszi a versenyt azokkal a - valóban - gyönyörűségekkel, amelyeket ő használ.

Miután skype-on nem tudtam vele megszagoltatni, le is zártuk a témát egészen addig, amíg egy látogatásom alkalmával ki nem vittem a sorozat minden tagját Párizsba. Bekente magát, de nem szólt semmit. Este hazajött a férje, már az előszobába beszimatolt a levegőbe, és megkérdezte: „mi ez a kellemes illat?”

Másnap reggel a lányom ismét használta a krémet. Délben a főnöke benyitott az irodájába, és megkérdezte: „új parfümöd van, de jó az illata?!”

Azóta ő is ezt használja. Hát ennyit az „ájuláskategóriáról.”

Üdvözlettel:

Dr. Horváth Andrea, Napsugár csapat

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/828-just-malyva-termekcsalad-maga-a-noiesseg-ii

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474