Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  

Just Mályva termékcsalád – Maga a nőiesség I.

Ti tudtátok azt, hogy a Just mályva-vonal kiváló lakásdekoráció is? Nem? Akkor most mondom!

mályva virága Csodálatosan mutat a szekrényem polcán, ugyanis ott a helye. Igaz, egy sorozat van a fürdőszobában is, hogy ne kelljen mindig szaladgálni érte!

 Ildikóval beszéltem telefonon néhány napja. Kérdezte, mit csinálok és én azt feleltem: pakolok. Mit?- kérdezte. Helyet csinálok a mályvának - mondtam én. Igen, mert több sorozatot vettem.  És nagyságrendbe állítottam őket  a polcon. Leghátul a habspray, előtte a krém, előtte a testápoló és legelöl a kicsi roll-on.  És ez négyszer egymás mellett.  Ugyanis nem csak a hatóanyagok, az illat csodálatos, hanem a „csomagolás” is!   Nem nehéz kitalálni, hogy elfogult vagyok!  Bevallom, a mályva sorozat a szívem csücske!

08 júl. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Nem véletlen! A csodálatos illat vonzóvá teszi a krémet, de az az igazság, hogy a hatása a benne lévő gyógynövény arzenálnak köszönhető.

Lássunk csak néhányat, a teljesség igénye nélkül:

- paraffinolaj: kollagénes anyag, emellett víz- és zsiradékpótló. Jó hatással van a bőrre, kellően átpuhítja. Természetes vitaminokat juttat mélyen a bőr alá. Kiválóan oldja a bőrbe lerakódott szennyeződéseket és vivőanyaga a zsírban oldódó hatóanyagoknak.
- búzacsíra olaj: természetes vitaminokban különösen gazdag, a legtáplálóbb természetes hatóanyag. A bőrön keresztül jól felszívódik, táplálja a hámsejteket, simává, bársonyossá teszi a bőrt. Rendkívül magas az E vitamin tartalma, javítja a vérkeringést, a sejtek anyagcseréjét, ápolja a kötőszöveteket, gátolja az öregedési folyamatokat, serkenti a sejtmegújulást.
- hidroviton: vízháztartást segítő anyag, táplálja a bőr hámsejtjeit, vízmegtartó képessége van.
- kamilla: gyulladást gátló, fertőtlenítő hatása közismert, tisztítja a pórusokat, segíti a bőr szabad légzését. Külsőleg mindenféle bőrbetegségre, aknéra, pattanásokra, tályogokra, körömápolásra, valamint sebgyógyításra is alkalmazható.
- jojobaolaj: közismert bőrtápláló hatása. Ellenáll az oxidációs folyamatoknak, ezért nem avasodik. Erősíti a bőr védelmi vonalát, megköti a nedvességet, ezért a szemkörnyéki krémek elengedhetetlen alapanyaga.
- mályvaolaj: rendkívül kellemes illatú, nedvesség megkötő és megtartó tulajdonságokkal rendelkezik.  Rugalmassá, simává teszi a bőrt.

Üdvözlettel:

Dr. Horváth Andrea, Napsugár csapat

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/824-just-malyva-termekcsalad-maga-a-noiesseg-i

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474