Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Top 10 sportoló, aki szereti a szerencsejátékot

  • Állapot: Aktuális

A sportolók között természetesen több olyan nevet is találhatunk, amit szerte a világon ismernek és ezek között óriási mennyiségben vannak szerencsejátékosok is, viszont ezek közül most csak a top 10 sportolót hoztuk el neked. A casino vélemények olvasása után ugyanis jó, ha megismerkedsz a szerencsejáték világában megjelenő legnagyobb nevekkel is, ha szeretnéd, hogy a leginkább elmerülhess a szerencsejáték világában.

04 jan. 2023 Hozzászólás: Hozzászólás  
Top 10 sportoló, aki szereti a szerencsejátékot Foto: pixabay.com

Hirdetés

Maradj velünk, mert cikkünkben nem csak a 10 legnépszerűbb szerencsejátékos sportoló nevét ismerheted meg, de megtudhatsz pár fontos infót is róluk, amely ki tudja, még az is lehet, hogy jól fog jönni, ha elmerülnél a sportfogadások világában egyszer.

  1. Michael Jordan

Az egyik legnagyobb sportoló napjainkban Michael Jordan, akiről ráadásul nemcsak azért hallhatunk sokat, mert óriási népszerűségnek örvend a sportolók között. Michael ugyanis nagy szerencsejátékos, amit egyáltalán nem is titkol el a világ elől. Gyakran posztol például az Instagramon és a Facebookon a fogadásairól és a nyereményeiről, de az online kaszinók sokszínű ajánlatlistája mellett személyesen látogatható kaszinókban is sokszor lencsevégre kapták már.

  1. Floyd Mayweather

Floyd Mayweather neve pedig már szinte összeforrt a szerencsejátékokkal, hiszen egy olyan hírességről beszélhetünk, aki előszeretettel henceg a nyereményeivel a világhálón. Ráadásul van is miről beszélnie, hiszen óriási nyereményeket is szerzett már az évek alatt. Főként az online kaszinók rejtelmeit keresi, de sokszor megfordul személyesen látogatható kaszinóban is Floyd.

  1. Charles Barkley

Charles azt is mondhatjuk, hogy a nagymenők közé tartozik, hiszen óriási nyereményeket zsebelt be az évek alatt, főleg, ha a 2022-es évet nézzük. Azt viszont érdemes vele kapcsolatban megjegyeznünk, hogy nagy hangsúlyt fektet a szerencsejáték függőség megelőzésére is, épp ezért nagy figyelmet fordít arra is, hogy hangsúlyozza annak fontosságát a világhálón.

  1. Pete Rose

Pete Rose vitathatatlanul az egyik leghíresebb szerencsejátékos és sportoló egyben, aki akár azt is mondhatjuk, hogy tökéletesen összeköti a két világot. Gyakran nyer az online kaszinókban eltöltött ideje alatt, amit szívesen hangoztat is a világhálón és szerte a médiában. Pete az elmúlt években kevésbé volt sikeres, de még így is óriási nyereményeket vihetett haza.

  1. Tiger Woods

Ha pedig már óriási nyereményeket említünk, Tiger Woods nevét sem érdemes kihagynunk, ugyanis az ő nevéhez köthető az egyik legpozitívabb egyenleg az elmúlt időszakból. Számos online kaszinóban megfordul Tiger, viszont elmondása alapján sokkal szívesebben tölt időt a személyesen látogatható kaszinókban. Az elmúlt időszakban pedig dollármilliókat szedett össze, alig pár tízezer dollár befizetése mellett, így a szerencsejátékból könnyen összegyűjti a havi alap bevételét is.

  1. John Daly

John Daly egy olyan profi golfozó, aki szívesen fordul meg kaszinókban is, legyenek azok személyesen látogathatók, vagy épp online elérhetőek. Azt nem jelenthetjük ki viszont teljes mértékben, hogy mindig nyer, ugyanis John Daly arról is híres, hogy az elmúlt időszakban óriási bukásokat is láthattunk tőle. Természetesen a nagyobb veszteségek mellé több tízezer dollárokat is hazavisz nap mint nap a szerencsejátékból, így nehéz megjósolni, hogy valójában mennyire sikeres a játékokban.

  1. Shaquille O'Neal

De akár említhetünk visszavonult nagy hírnévvel rendelkező játékost is, hiszen Shaquille nevét sem érdemes kihagyni a felsorolásból, ugyanis mind a személyesen látogatható kaszinókban, mind pedig az online térben gyakran megfordul a szerencsejátékok világában. Az elmúlt években ő is óriási nyereményeket vihetett haza, így azt is mondhatjuk, hogy az előző évekkel szemben sokkal inkább mellé állt a szerencse, de azért többször volt hangos a sajtó arról is, hogy milyen veszteségekkel kellett számolnia.

  1. Tom Brady

A szintén visszavonult játékos pedig főként a pókert keresi amikor kikapcsolódik, így főként pókerasztalok mellett láthatjuk játszani. Ezenkívül külön érdemes róla megjegyezni, hogy főként csak hírességek mellett száll csatába, így amennyiben játszani szeretnél vele arra kevés esély van. Arra viszont, hogy fergeteges partikon láthatod más hírességek társaságában sokkal több.

  1. Antonie Walker

Antonie Walker pedig egy olyan kosárlabdázó, aki nyíltan beszél arról, hogy szerencsejáték függőségben is szenvedett, és több olyan szervezetben is részt vesz, ahol hasonló problémával küzdő játékosoknak segítenek. Így, miközben a problémáján már túl is jutott napjainkban is hallhatunk arról, hogy néha játszik, legyen szó a személyesen látogatható kaszinókról vagy épp az online térben elérhető weboldalakról. Antonie ráadásul óriási nyereményeket is hazavihetett az évek alatt, amit szívesen is hangoztat a médiában.

  1. Denny McClain

Denny pedig főként a lóversenyfogadások világát keresi, így amennyiben figyelnéd a tevékenységét főként erre vonatkozó nyereményekről és bukásokról olvashatsz. Általánosságban pedig az mondható el róla, hogy sokkal szívesebben keresi a személyesen látogatható lóversenyeket, így a legnagyobb nyereményeit is ezen az úton szerezte meg az elmúlt években. Elmondása alapján a barátaival szeret a legnagyobb eseményekre kilátogatni, az online térben pedig nagyon ritkán fordult meg a szerencsejáték tevékenysége alatt.

A szerencsejáték népszerűsége a sportolók körében

Az tehát, hogy a sportolók is szívesen keresik a szerencsejáték örömeit kétségtelen, ahogy az is természetesen, hogy a fent említett 10 népszerű sportolón kívül sok más hírességet is említhetünk, aki szívesen keresi a szerencsejátékok világát. Ráadásul, ezek a népszerű sportolók gyakran hangoztatják is, hogy mekkora nyereményre tettek szert, így könnyen követheted is a tevékenységüket a világhálón és a médiában.

Ha pedig igazán szerencsés vagy, még az is lehet, hogy a legnépszerűbb kaszinókban össze is futhatsz velük, ahol a nyerőgépek és a póker, baccarat és blackjack asztalok bűvkörében még az is lehet, hogy együtt tehetsz velük szert óriási nyereményekre. Ráadásul erre akár az online kaszinókban is lehetőséged lehet, ahol bár kevesebb esélyed van, hogy felismered őket, sokkal több híresség fordul meg, mint a személyesen látogatható kaszinókban napjainkban.

Hirdetés

Utoljára frissítve: péntek, 29 szeptember 2023 13:42

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk