Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Tippek, trükkök, fortélyok: arcápolás felsőfokon!

Életfa, Just, vital, arcápolás, Nutrikap, lúgosítás, szérumEbben a cikkben, úgy döntöttem, nem hatóanyagokról, összetevőkről fogok Neked írni, hanem azokról az apró, de fontos dogokról, amik a mindennapjaid nélkülözhetetlen részévé, hatékonyabbá, és még szerethetőbbé teszik az arcápoló készítményeinket. Azokról a dolgokról, amiket én is nap mint nap megtapasztalok, érzek, és örömmel osztok meg Veled.

Az arckrémeink világába tett utazásunk megkezdése előtt csak egy–két praktikus információ.

Tudtad, hogy a megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen a minőségi arcápoláshoz? Nem kell sokra gondolni. Akkor már jó, ha testsúly 10 kilogrammonként 3 dl folyadékot beviszel. Itt kérlek, vízre gondolj, ne gyümölcslevekre, üdítőkre, jó? Gyönyörűen kisimul a bőröd tőle, és nagyon látványos lesz az eredmény, ha a belülről történő hidratálást kiegészíted a salaktalanító Barack vagy Alma íróval, és az ásványi anyagban gazdag Nutrikap szépségkapszulánkkal gondoskodsz a táplálásáról! „Mellékhatásként” a körmöd, és a hajad is meghálálja a gondoskodást, és az egész tested örül majd a lúgosító hatásának!

Akkor hát induljunk, és vegyük őket szépen, sorjában!

14 jún. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

1. TISZTÍTÁS: VITAL JUST ARCTISZTÍTÓ ZSELÉ

Elengedhetetlen! Egyértelműnek tűnik, de sokunknak bizony nem az. A Vital Just arctisztító zselét a család minden tagjának, férfiaknak, nőknek egyaránt ajánlom! Reggel egy finom, tonikos áttörlés elegendő, de este a géles lemosás nem hagyható el! Szépen hidratálva, gyengéden, de rendkívül alaposan távolítja el a sminket, a szennyeződéseket. És ugye megvásároltad már a szőlőmag granulátumot tartalmazó testradírt? Olyan gyengéd, hogy arcradírként is tökéletes! Nos, egy kis vizes vattapamacsra nyomva egy borsónyit, kívülről befelé körözve radírozd le az elhalt hámréteget hetente 2x-3x, aztán alaposan öblítsd le! Ezzel a trükkel a bőrödet egy kicsit becsapod, mert arra készteted, hogy megújuljon, arról nem is beszélve, hogy a krémek hatóanyagai így sokkal jobban beszívódnak! És a bőröd tapintása? Rendszeres radírozással, tisztítással, összehasonlíthatatlanul bársonyosabb, selymesebb!

2. INTENZÍV TÁPLÁLÁS: VITAL JUST BŐRFESZESÍTŐ, TÁPLÁLÓ SZÉRUM

A pumpás kis flakonból kinyomott egyetlen adag bármilyen meglepő is, de elég az egész arcra! Ne sajnálj egy cseppet a nyakadtól és a dekoltázsodtól se, tudod, a „nagy arc”-tól! Ez a hatóanyag koncentrátum azonnal felszívódik, nem hagy zsíros érzetet, és a feszesítő hatása azonnal érezhető. Zsíros bőrűeknek különösen a nyári melegben, akár önállóan is elég lehet. Alkalmazd minden nap az arctisztítás után reggel és este is, a krémek alá!

3. SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS: VITAL JUST SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ

Rendkívül kiadós, és nagyon hatékony! Kívülről a belső szemzug felé haladva úgy vidd fel olyan finom, apró érintésekkel, hogy ne mozduljon meg a szemed alatti rendkívül „törékeny”, vékony bőr! Ha megnyújtod, összetöröd, szinte lehetetlen helyrehozni! Tapasztalatom szerint egy adagnyi a két szem környékére szinte sok, de ha elfogadod a tanácsom, pont elegendő lesz! Kérlek, kend be vele azajkad környékét is, különös tekintettel a felső ajkakra! Csodálatosan megakadályozza az ajkak ráncosodását is! Reggel és este használd, a szérumot követően!

4. HIDRATÁLÁS: VITAL JUST HYDROGÉL

A Hydrogél egy olyan rendkívül lágy, finom emulzió, ami nem csak a napi hidratálásra ad tökéletes alternatívát a szérum fölé, hanem hetente 1x-2x arcpakolásként is alkalmazhatod. Radírozás után nagyon hatékony! Így alkalmazva bőségesen vidd fel az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra, hagyd rajta, és kb. 20 perc elteltével itasd fel a fölösleget, és jöhet a napszaknak megfelelő krém!:) A Hydrogélt önállóan is használhatod hidratálásra, de extrém száraz, vízhiányos bőr esetén a nappali, éjszakai krémek alá kenve varázsol életteli, ragyogó bőrt!

5. NAPPALI TÁPLÁLÁS: VITAL JUST NAPPALI KRÉM, és VITAL JUST NAPPALI KRÉM ALPESI RÓZSÁVAL

Melyiket válaszd? Nem csak kor kérdése! De ha 40 év alatti vagy, és stresszmentes életet élsz, normál, vagy száraz bőröd van, akkor a Te krémed a zöld dobozos Vital Just nappali krém. De ha extrém száraz, vagy stresszes a bőröd, még akkor is, ha 40 év alatt vagy, az Alpesi rózsa őssejt kivonatot tartalmazó Vital Just krémet javaslom Neked! 40 év fölött pedig élvezd ugyan ezt, az Alpesi rózsa őssejt kivonatot tartalmazó nappali krém rendkívüli tömörítő, gravitáció ellenes védelmet nyújtó, kötőszövet erősítő, intenzíven tápláló, öregedést gátló, ráncosodást megelőző hatását! Zsíros bőr esetén cseppents a krémbe egy csepp Just Citrom aromát! Mindkét krém 15 faktoros fényszűrőt tartalmaz! Egy praktikus javaslat: a kevesebb több!

6. ÉJSZAKAI TÁPLÁLÁS: VITAL JUST ÉJSZAKAI KRÉM, és VITAL JUST ÉJSZAKAI KRÉM ALPESI RÓZSÁVAL

 Életfa, Just, vital, arcápolás, Nutrikap, lúgosítás, szérumMindkét krém rendkívül könnyen felszívódik, egyáltalán nem hagy zsíros érzetet, és itt is érvényes, hogy kevesebb is elég belőlük, mint amit más krémeknél megszoktunk! Nem véletlenül hívják őket éjszakai krémnek, hiszen akkor kell őket használni! A bőr ugyanis teljesen más hatóanyagokat igényel éjszaka, mint nappal! Éjszaka újul meg, a táplálásnak is ehhez kell alkalmazkodni! Sokan elhanyagolják a speciálisan éjszakai bőrápolást attól tartva, hogy az éjszakai krém ragacsos, zsíros, így rengeteget veszítenek! Ezek a krémek noha rendkívül gazdagok, megtapasztalod majd, hogy mégsem adnak maszk érzetet! Csodálatosak! Ha ragyogó, életteli, bársonyos bőrre vágysz, nem kérdés, hogy együtt kell őket használnod! Élvezd ahétköznapokban is a kényeztető luxust!Hogy melyiket, kinek? Az elv ugyan az, mint a nappali krémek esetén: 40 év alatt Vital Just éjszakai krém, de extrém száraz, stresszes bőr esetén Vital Just alpesi rózsával, 40 év fölött pedig ez utóbbi:)

Kedves Olvasó! Remélem sikerült segítséget nyújtanom Neked melyik arcápoló termékünket mikor, hogyan használd, hogy legnagyobb elégedettséged, örömöd teljen bennük! Akkor éred el a leglátványosabb hatást, ha a teljes sorozatot használod, hiszen mindegyiknek megvan a saját feladata, funkciója, amit a másik nem pótol!

Tudod, én annyira szeretem valamennyit, hogy alig várom, hogy reggel, vagy este legyen, hogy használhassam őket, hogy érezhessem a csodálatos tapintásukat, a varázslatos illatukat, és nap mint nap megtapasztalhassam, és boldog elégedettséggel képviselhessem az utánozhatatlan hatásukat, így, együtt!

Részletek az Életfa Program weboldalán >>>

Szeretettel ajánlom Neked is!

Szilágyi Ildikó

Vezető Tanácsadó

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474