Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Arnold Schwarzenegger fia, Joseph Baena élete első triatlon versenyén Kiemelt

  • Állapot: Aktuális

Joseph Baena a 26. születésnapját ünnepelte a Malibu Triatlon versenyén, ahol a fotók tanulsága szerint még a triatlon közben is feltűnően hasonlít apjára, Arnold Schwarzeneggerre.

04 okt. 2023 Hozzászólás: Hozzászólás  
Arnold Schwarzenegger fia, Joseph Baena élete első triatlon versenyén Foto: youtube.com

Joseph Baena azt mondja élete első triatlonjára: 

Hasta la vista, baby.

A  Dancing with the Stars sztárja a 26. születésnapja tiszteletére próbára tette kitartását, amikor a Malibu Triatlonon rajthoz állt. És nem csak Joseph triatlon teljesítménye az újabb bizonyítéka annak, hogy apja és fitneszguruja, Arnold Schwarzenegger nyomdokait követi, hiszen korábbi fotói is feltűnő hasonlóságot mutatnak a Terminátor sztárjával.

joseph baena arnold schwarzenegger

Joseph október 1-jén az Instagramon írta : 

"Milyen nagyszerű élmény volt ilyen csodálatos sportolókkal versenyezni. Születésnapom közeledtével új kihívásokat akartam magam elé állítani, úgy érzem, nagyon jól teljesítettem, és büszke vagyok magamra, hogy megtettem a távot. Úgy gondolom, hogy ha vannak izmaim, akkor tudnom kell használni azokat valós kihívások közepette is."

Pontosan ezt tette az osztrák felmenőkkel rendelkező fiatalember, aki október 2-án töltötte be a 26. életévét. Egy másik bejegyzésben Joseph megosztott egy klipet arról, ahogy a tengerparti verseny befejezése után kiszaladt a vízből, majd át a célvonalon.

"Twenty Six? Inkább Twenty SICK!" - írta a videóhoz .

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Látható, hogy Joseph apja nyomdokaiba lép az erőnlétével, de színészi karrierbe is kezd, akárcsak Arnold.

„Azt hiszem, bárkinek, akinek sikeres szülője volt, egyszerűen nehezebb sok minden” –  mondta Joseph áprilisban. – Az emberek mindig lejáratják őket, azt mondják: „Ezt csak a szüleid miatt kaptad meg, ezt csak X, Y és Z miatt kaptad”. Nehéz, de csak egy olyan dolog, amivel együtt kell élned. Találd meg magadban, hogy ha vállalod a kemény munkát, és valóban végig csinálod, akkor semmi jelentősége nem lehet a tömeg hangjának."

Joseph, akinek az édesanyja Mildred Baena, Schwarzenegger korábbi bejárónője, rendszeresen kap gyűlölködő megjegyzéseket a közösségi médiában – amelyek közül néhány saját bevallása szerint egészen mélyen érinti.

"Nagyon zavart sokáig, hogy ha kapok bármilyen szerepet vagy sajtó megjelenést, vagy megjelenek az Instagramon, kapok ilyen-olyan megjegyzéseket, hogy "Csak az apád miatt vagy ott", vagy hasonlók." – emlékezett vissza.

Joseph Baena style

De Joseph mindig tud Arnoldhoz fordulni, ha a közélet mocsarában kell eligazodnia.

"Számomra ő a legokosabb ember az életben" - áradozott a Terminátor, a Conan és megannyi film sztárjáról - "annyira felnézek rá, ő az egyik legnagyobb inspirációm. De szeretek egyedül kitalálni a dolgokat. És szerencsére mentálisan elég erősnek érzem magamat, hogy ne engedjem, hogy a rosszindulatú kritika eltemessen."

Joseph Baena Malibu Triathlon 2023

Forrás: eonline.com | Eredmények

Utoljára frissítve: csütörtök, 05 október 2023 10:09

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk