Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Cyclocross: A cseh krossz-bajnok hétvégéje volt - videó

  • Állapot: Archív
CyclocrossA cseh bajnok, Zdenek Stybar a legtöbb idei cyclocross versenyen felállhatott a dobogóra, a győzelem azonban mindezidáig nem jött össze. Az elmúlt hétvégén azonban beindult a szekér, Stybar duplázott.

 

24 nov. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Szombaton csapattársával, a Belga Pauwels-szel meccseltek a győzelemért egy C2 versenyen, Hasselt (Belgium) városában, Vasárnap pedig az egyik legrangosabb krossz sorozat, a Superprestige Hamme Zogge-i állomásán verte meg a belga Sven Nys-t.

Utóbbi sorozat rendkívül szorossá vált összetettben, ugyanis Nys a világbajnok Niels Alberttel 56-56 ponttal áll az élen, Stybar pedig tegnapi sikerének köszönhetően szorosan követi őket 55 ponttal. 

Fotó: Luc Claessen

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk