Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Lance Armstrong - Chris Lieto Twitter Time Trial Showdown

  • Állapot: Archív
trek, lance, lieto, ironman, kona, mauiKét sportág csillaga is Kona szigetén (Hawaii, USA) tartja téli edzőtáborát. Azért, hogy ne legyen unalmas, kihívták egymást egy kis csatára. Chris Lieto az Ironman és Lance Armstrong az országúti kerékpár képviselőjeként egy időfutamversenyt szerveztek "Twitter Time Trial" néven.
19 febr. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A két versenyző 14 mérföldes távot tűzött ki, ahol a nyers erő számított, hiszen sem bolyozás, sem taktikai csata nem volt lehetséges - igazi párbaj Chris a triatlon egyik legjobb (ha nem a legjobb) kerékpárosa és Lance - aki az orszgúti kerékpározás legendás alakja - között.

A világon számos triatlonista drukkolt Chrisnek, hogy győzelmet arasson - de erre még várni kell, hiszen Lance kevesebb, mint 15 másodperccel hamarabb ért célba.

A csata egyben a TREK kerékpárok tesztelése is volt, amely mindkét versenyzőnek feladata volt az edzések között.A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk