Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Brook MacDonald a Balaton Bike Fest Tihany Downhill-en (videó)

  • Állapot: Archív

Újabb világklasszis ridert üdvözölhetünk Tihanyban június 13. és 15. között, aki az új-zélandi Brook MacDonald! A 2009-es junior világbajnok még csak 20 éves, de már egészen kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet a felnőttek között is. Kíváncsian várjuk mire lesz képes a Tihany Downhill-en!

Brook MacDonald, Balaton Bike Fest,  Tihany Downhill, Mondraker

Az elmúlt évekhez hasonlóan, 2012-ben is az MS Racing-nél száguldozik, ám összeolvadásuk a Mondraker Factory Team-mel azt jelentette, hogy az "új" gyári csapatban már egy Mondraker Summum bringával áll rajthoz.

24 márc. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 Brook MacDonald mondraker

Junior világbajnoki címe után a tavalyi szezonban már háromszor állt világkupa dobogóján, mellyel az évet a világranglista kiemelkedő hatodik helyén zárta! Az elmúlt hétvégén pedig begyűjtötte az új-zélandi kupasorozat összetett győzelmét, és most vasárnap már az idei első világkupa döntőjében szurkolhatunk neki.

A szezonnyitó fordulót a dél-afrikai Pietermaritzburg-ban rendezték, az interneten élőben lehetett nézni - a kvalifikációs futamon Brook hatalmasat esett.

 

 

További információ: Balaton Bike Fest weboldal

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk