Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  

Elmentem kocogni, majd jövök

  • Állapot: Archív

Image Elmentem kocogni, majd jövök ezzel búcsúzott a feleségétől Kisházi László a Süd-Bau HBSE ultrafutója. És elindult…..

04 nov. 2007 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


zilaci.jpgElindult hogy teljesíthesse élete első 200km feletti futását. De nem beszélhetünk egyszerű futásról, már a távolság tekintetében sem. A táv kb.:210 km az utolsó 10km a Kékestetőre vezető turistaút. Tehát a 200km megtétele után még egy megerőltető csúcstámadás is hátravan! Ami még plusz ösztönzése volt a dolognak. Sikeres teljesítés esetén a rendezvény szponzorai a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház gyermekosztálya számára ajánlják fel támogatásaikat. Tehát ezzel a „teherrel” vágott neki a távnak. Hódmezővásárhelyről indult reggel 6 órakkor a nagy útra. 10:30 körül amikor csatlakoztunk hozzá már túl volt az első maratonján.

Délután öt óra körül érkeztünk meg Szolnokra. Itt már 2 óra előnye volt a szintidőhöz képest.
Még mindig szépen mozgott és egyenletesen futott. Menet közben több futó ismerőse is csatlakozott hozzá az előre megbeszélt helyen. Így sikerült a holtpontokat viszonylag könnyen és hamar legyőzni. Az éjszaka első részész már a Jászságban kezdte. Hajnal viszont már Nagyfügednél köszöntötte. Az utolsó 20 kilinél kapott Laci egy kis plusz energiát, hiszen a Családja is megérkezett. 10:40 körül elindultunk a csúcstámadásra. Kb 10km. Előbb a zöld, majd a kék jelzésen haladunk a magunk, azaz Laci tempójában. Az utolsó egy-két kilométeren ismerősök jönnek Laci elé ezzel plusz energiát adva az egész csapatnak. Az utolsó 500m futva teszi meg a célig. Kacsázunk a turisták között Neki ez egyre nehezebb, de rendíthetetlenül halad a „kő” felé próbálunk a nyomában haladni és vigyázunk rá. 14:09 Megérinti a követ.

Felért a CSÚCSRA, mindenféle szempontból!
- Célbaérésével hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház gyermekosztálya megkapja a támogatást: A támogatók várhatóan a jövő héten utalják felajánlásaikat az Erzsébet-kórház gyermekosztályának, így addig csak a tárgybeli felajánlásokról lehet leltárt készíteni - a futás során sok könyv és játék gyűlt össze a kísérőautóban.(www.promenad.hu )
- November 1-én reggel 6:00-kor indult Magyarország legalacsonyabban fekvő részéről és November.2-án 14:09 Megérinti Magyarország legmagasabb pontját!!! 32:09 az ideje
- 4 órával a határidő előtt teljesítette a kitűzött távot
- 210 kili körül teljesített, eddig „csak” 180km volt a leghosszabb táv, amit megtett.

...

[ hunrun.com

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk