Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Cseh futam - francia sikerek

  • Állapot: Archív
ImageAz extrém tereptriatlon utazó cirkusza ismét Csehországba érkezett - a festői szépségű Hlouboka nad Vltavou látta immár 6. alkalommal vendégül a fantasztikus nemzetközi mezőnyt. Több világ- és Európa-bajnok, olimpikon mellett az európai terepsportolók legjava jelent meg a versenyen, köztük a magyar élmezőny is.
30 jún. 2008 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


A közel 250 fős mezőny a Vltava folyóban úszott 1000 m-t, a vár vadasparkjában teljesítette a 34 km-es hegyikerékpár távot, majd a kastélyparkban futott 11 km-t. A profi mezőny óriási lendülettel indult, de a korosztályos versenyzők erejét mutatja ebben a sportban, hogy a 40 felettiek közül többen is a legjobbakkal haladtak a célig. Conrad Stoltz 3-szoros világbajnok legnagyobb kihívója a francia Nicolas Lebrun volt, aki ezen a pályán már három győzelmet szerzett – ezen a versenyen ez a tapasztalat elegendő volt ahhoz, hogy a magabiztosan versenyző Stoltz egy apró bizonytalanság miatt az erdőben elessen, defektet kapjon és ezzel elveszítse a vezető pozícióját. Végül 6. helyen ért célba.

A magyarok több korosztályos helyezést is szereztek, közülük Medgyes Gábor és Ziskó Balázs (mindketten X2S TEAM - YASEC) fej fej mellett haladtak a célig, ahol a legjobbak között haladták át a célszalagon.

A nőknél az osztrák Carina Wasle aratott hihetetlen győzelmet: az alig 40 kg-os, 24 éves versenyző kihasználta a pálya minden fordulóját, hogy méterről méterre növelje előnyét. Az Európa-bajnok Erdélyi Eszter sérülés miatt kihagyta ezt a futamot.

Férfiak:

1 Lebrun Nicolas DIGNE TRIATHLON FRA 2:13:46
2 Batelier Franky EC Sartrouville FRA 2:14:07
3 Zadák Karel Tri Lamy Brno CZE 2:15:15

Nők:

1 Wasle Carina Wave Tri Team Wörgl AUT 2:37:13
2 Scheiderbauer Anna Team GHOST International AUS 2:42:14
3 Loubková Ivana TT Cyklorenova CZE 2:43:23

 

Fotó: XTERRA, X2S

Beszámoló | Galéria

conrad_stoltz_top_07.jpg

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk