Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

XTERRA a világ egyik legismertebb Ironman helyszínén

  • Állapot: Archív
XTerra, Lake PlacidIsmát új fejezet nyílik az XTERRA sorozat történetében. A hawaii páros verseny után (Ironman világbajnokság, XTERRA világbajnokság) már Lake Placid is otthont ad augusztusban egy világkupa futamnak. Az eredeti triatlon pályából csak az úszás lesz ugyanott, a monti és a terepfutás nagyon rövid városi szakasztól eltekintve, nehéz és igen technikás pályán vezet majd.
12 febr. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


A főszervező a helyi triatlon és outdoor élet ismeretében 3-400 versenyzőt és sok ezer nézőt vár, hiszen az XTerra versenyek már így is fogalomnak számítanak a kontinensen.

Lake Placid és az Adirondack régió hatalmas lehetőségeket rejt a terepsportok számára, mind a tájat, mind az infrastruktúrát illetően. Ide eddig is sok ember jött azért, hogy sáros és koszos legyen, ugyanakkor családi program és szórakozási lehetőség is számtalan található a környéken...  Az pedig fontos, hogy a verseny mellett egyéb lehetőség is legyen a kikapcsolódásra - nyilatkozta J.P. LatkovicTöbb helyi triatlon és monti klub azonnal jelezte részvételi szándékát - versenyzőként és segítőként. A pályákat is közösen alakították ki, a helyet legjobban ismerő, sok northshore pályát építő montisok tapasztalat és a triatlonisták igényei alapján. A futást különösen látványosra tervezték, vízesések mellett és alatt halad a pálya fenyőerdőben és sziklákon - többszöri vízes átkelésekkel.

A helyiek csapat többszörös XTerra résztvevője Brian Delaney szerint Lake Placid az Ironman mellett ezzel a versennyel egy igazi kuriózumra is szert tesz. Mivel ő mindkét versenyben tapasztaltnak számít, a szavai - miszerint az XTerra versenyzők mindig is a nagy kihívásokat keresik, nem pedig a minél könneybb pályákat, ahol csúcsokat lehet dönteni - sokakat győztek meg arról, hogy nem szabad könnyű és egyszerű pályát tervezni.

Jövőre már szeretnék versenyüket területi bajnokságként szervezni.

Forrás: xterraplanet.com

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk