Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Goldlife - Perfect Base Natúr (PB-N)

  • Állapot: Archív

goldlife, tönköly, gabona, életmód

A Perfect Base Shake készítmény a tönkölybúza, az amaránt és a tejsavó tápanyagok előnyös tulajdonságainak csodálatos egységével egy olyan táplálékot biztosít, melynek fogyasztásával a szervezet számára ideális összetételű és mennyiségű fehérje-szénhidrát arány biztosítható. Minden eszenciális aminosavat tartalmaz. Kedvezően hat a bélflóra egészségének fenntartására.
09 jan. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


A terméket eslősorban alapozás időszakban illetve hosszú, kimerítő edzés után érdemes fogyasztani, lévén nemcsak a kimerült fizikai test táplálását segíti, hanem egyben meg is megnyugtatja, ellazítja. Ezt számos, hosszú, hideg, téli edzés után tapasztaltuk. Gyors regeneráció, izomépülés és mentális feltöltődés jellemzi. A doboz 400 gramm terméket tartalmaz.

Egy adag étel elkészítéséhez 40 gramm granulátumot (5 evőkanál) ajánlott 1,5 dl. vízzel elkeverni. Semmilyen mesterséges kémiai anyagot nem tartalmaz. Fogyasztása elsősorban reggeli vagy vacsora gyanánt előnyös.

Azonban nemcsak vízzel, hanem risztejjel fogyasztva is különösen finom, sőt többen próbáltuk müzliben, palacsintában, pudingban is.

 

A készítmény tejcukrot tartalmaz, az erre érzékenyek ezt vegyék figyelembe!

goldlife, tönköly, amarant, búza, gabona

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk