Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 26. Péntek  Ma Ervin napja van.  

Gyarmati Panka a világ legjobb sportolói között Red Bull színekben

  • Állapot: Archív
Gyarmati Panka, aki 2012 októberétől már hivatalosan is a Red Bull támogatott sportolói köze tartozik, még csak 19 éves, de már most felnőtt Európa-bajnok, junior világbajnok, illetve többszörös magyar bajnok mind junior, mind pedig felnőtt kategóriában.   A közönséget nemcsak szaltóival és 720 fokos piruettjeivel kápráztatja el, de lelkesedése, rendkívül profi sportolói hozzáállása és elkötelezettsége is figyelemre méltó. Gyarmati Panka, Red Bull, extrém, sí, Burton High Fives, szaltó
Jelenleg harmadik évét tölti Ausztriában egy különleges téli sportokra és közgazdaságtanra szakosodott középiskolában, a schladmingi SkiHandelsSchule-ban. A tanulás mellett naponta három órát edz, most már felkészülését külön freestyle snowboard edző, Stefan Gimpl is segíti, aki külön hangsúlyt fektet a személyre szabott fizikai erőnlét fejlesztésére és a technika finomítására.
24 nov. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A tavalyi gerincsérülése és az idei térdsérülése után nyáron egy 6 hetes Új-Zéland-i túrán vett részt, ahol először a Billabong Bro Down 4 csillagos minősítésű világversenyen mérettette meg magát. Panka slope style versenyszámban egyedülálló stílusával és hátra szaltójával lenyűgözte a zsűrit, aminek köszönhetően a harmadik helyezést zsebelhette be.

A Bro Down után az ötcsillagos Burton High Fives-on indult, ahol az influenzája ellenére, a hetedik helyet szerezte meg. A túrája azonban ezzel még koránt sem ért végett, hiszen még várt rá Red Bull Snow Performance Camp, ahol a freestyle sí es snowboard világ Red Bull által is támogatott, válogatott legjobbjaival edzhetett együtt.

A 10 napos tréning alatt minden sportolóval egyénileg is foglalkoztak, mindamellett, hogy a tábor elsődleges célja az volt, hogy a mindkét sportágban rejlő lehetőségeket még jobban kiaknázzák, a határokat még tovább kitolják.

Forrás: sportime.hu

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk