Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Triatlon mez fotózás Jamaicán

  • Állapot: Archív
Triathlon, swimsuit, photo, jamaicaA jövő évi triatlon mezek és úszóruhák fotózásához a Triathlon Magazine egészen egzotikus helyet talált: Jamaicán fotóztak, részben triatlonisták, részben hivatásos modellek közreműködésével, Tim Mantoani irányításával.
16 dec. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Jövőre várhatóan még nagyobb lesz a triatlon és a multisportok iránti érdeklődés világszerte, lassan már a divatba is betör a sportág - ami eddig kapható volt surf, board, foci, tenisz témában, az ezentúl triatlonosban is kapható lesz.

Azonban az egyik nagy különbség az a fenti sportágak és a triatlon között, hogy a triatlont nagy tömegben és világszínvonalon űzheti bárki, izzadhat, küzdet a legnagyobbak mellett. Ezt nagyon kevés más sportág adja meg a résztvevőknek!

Forrás: insidetriathlon.com

Go behind the scenes of last week’s Triathlete Magazine swimsuit shoot from The Hilton Rose Hall Resort in Montego Bay, Jamaica. See photos from the set featuring photographer Tim Mantoani and the swimsuit models. Like what you see? Check out the June, 2010 issue of Triathlete when it hits newsstands.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk