Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  
 Tesztek, felszerelések, termékek / 53956 Nézetek

A PANTAC MOLLE Forward Deployment taktikai hátizsák erős, strapabíró és praktikus zsák. Ennek megfelelően nem ultrakönnyű, de nehéz olyan helyzetbe hozni, ahol zavarba jönne, sérülne.

Tökéletesen használható több napos outdoor tevékenységhez, buschcraft túrákhoz vagy airsofthoz is. A kialakítása alkalmassá teszi gyors, dinamikus mozgásra teljesen megpakolt állapotban is, ezért hátizsákoló edzésekhez is kiváló.

Űrtartalom: 55 liter (a kis zsebek ebben nincsenek benne)

Súly: 2100 gr

Anyag: 1000D nylon

Tesztek >>>

Extrák: teljes MOLLE; gyorskioldós vállpánt; közepesen merev, de rugalmas belső szerkezet; 2 állvány tartó zseb, első nyitású főrekesz, ami teljesen körbezippzárazható, ezért gyorsan és praktikusan pakolható; levehető derékpánt.

Kapcsolódó videók

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk