Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Magyar kontinentális csapat a Brixia Touron

  • Állapot: Archív
kontinentális, kerékpár, csapat, Brixia Tour, országútAz egyetlen magyar kontinentális kerékpáros csapat, a Tecnofilm-Betonexpressz 2000 rajthoz áll a 2.1-es kategóriás Bixia Tour-viadalon. A július 21. és 25. között zajló Europe Tour-versenyen igen erős mezőnyben kell a csapatnak helytállnia. A Tour de France utolsó hetével egy időben zajló Brixia Tour csapatidőfutammal kezdődik, majd az első és harmadik szakaszon kemény hegyi befutó vár a mezőnyre.
22 júl. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A következő csapatok lesznek ott a rajtnál: Lampre-Farnese Vini, Sky Professional Cycling Team, Caisse d'Epargne, Garmin Transitions, Katyusa (valamennyi Pro Tour), Acqua & Sapone-D'Angelo & Antenucci, Colnago-CSF Inox, Ceramica Flaminia, ISD Neri, Androni Giocattoli-Serramenti PWC Diquigiovanni, De Rosa-Stac Plastic, Vacansolei Pro Cycling Team (mind Pro kontinentális), Meridiana Camen Team, Miche, CDC-Cavaliere, Kalev Chocolate Team és a Tecnofilm-Betonexpressz 2000 (kontinentális klubok).


“Csapatunk olasz, argentin és moldovai versenyzői mellett Simon Péter személyében magyar résztvevője is lesz a rangos olasz versenynek. Petinek ez egy hatalmas élmény lesz, remélem meg tud majd felelni az elvárásoknak” – fogalmazott Stubán Ferenc sportigazgató.

A Tecnofilm-Betonexpressz 2000 csapata a következő összeállításban szerepel a viadalon: Adriano Angeloni, Marco Carletti, Gianluca Coletta, Ruslan Ivanov, Walter Proch, Emanuelle Rizza, Roberto Antonio Richeze és Simon Péter. A versenyzőket Stefano Vitellozzi sportigazgató dirigálja az olasz viadalon.

Honlap: teamblm.net

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk