Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Nemzetközi összefogás Armstrong ellen - újabb dopping ügy várható

  • Állapot: Archív
összefogás, Armstrong, lance, postal, dopping, botrányPierre Bordry, a francia antidopping ügynökség (AFLD) vezetője kijelentette, hogy minden szinten hajlandó együttműködni az amerikai szövetségi szervekkel, akik Armstrong korábbi csapatában, a U. S. Postal Teamben folytatott lehetséges szisztematikus doppingolás ügyében nyomoznak.
17 szept. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Korábban felröppentek már hírek (2005 L'Equipe), hogy Armstrong első Tour de France sikerei során levett mintáiban a mai technikával már kimutatható a doppinghasználat, de az elévülés miatt, ez már nem minősülhetne doppingvétségnek.

A most folyó szövetségi nyomozás azonban teljesen eltérő elbírálás alá esik, amerikai szövetségi törvények szerint, így a hétszeres Tour-győztes most nem lehet nyugodt. Jelen pillanatban az Államok legjobb specialistája, az olimpiai bajnok Marion Jones-t is megbuktató Jeff Novitzky nyomoz utána, Bordry pedig kijelentette: „Bármit kérhetnek a szövetségiek, megadjuk a segítséget". Röviden ez annyit jelent, hogy ha odáig jut az ügy, Armstrong azóta is Franciaországban őrzött B-mintáit akár kiszolgáltatják újravizsgálásra az amerikai hatóságoknak...

Forrás: bringahirado.hu

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk