Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Szeghalmi Bálint a Pro Tourban - Lampre ISD

  • Állapot: Archív
Szeghalmi Bálint, kerékpár, Pro, Tourban, Lampre ISD, cyclo, mtbNemcsak személyesen, de hivatalosan is megerősítették, hogy ismét lesz magyar kerékpáros a sportág legmagasabb országúti kategóriájában, a Pro Tour-sorozatban. Szeghalmi Bálint, a Tusnád CT korábbi magyar bajnoka egy évre – 2011. december végéig – elkötelezte magát a Giuseppe Saronni által vezetett Lampre ISD Pro-Tour csapathoz.
21 okt. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 
 

A számos helyen megjelent információ, miszerint "az országúti kerékpározás történetében eleddig csupán egy versenyzőnk szerepelhetett a legmagasabb osztályban" tudomásunk szerint nem teljesen igaz, hiszen Rohtmer Balázs a Saeco csapatában versenyzett, 2003-ban számos kimagasló nemzetközi eredményt ért el. Igaz egyik nagy körversenyen sem indult (Tour, Vuelta, Giro), de több nagy olasz, francia versenyen is az első tízben ért célba.

Szeghalmi Bálint jelenleg még Olaszországban tartózkodik. Bálint Facebook oldalán napi információk olvashatóak.

Bálint fiatal kora óta a magyar kerékpársport kiemelkedő alakja, a legkülönbözőbb szakágakban ért el kiváló eredményeket (MTB, cyclocross, országút), fiatalon is felvette a versenyt a felnőtt mezőnnyel.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk