Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 17. Szerda  Ma Rudolf és Kiara napja van.  

Szergej Bubka ukrán - magyar kerékpárverseny szervezését támogatja

  • Állapot: Archív
Bubka, ukrán, magyar, kerékpárverseny, országút, olimpiaAz ukrán Olimpiai Bizottság kihelyezett ülést tartott ezen a héten Ungváron, amelyre hivatalosak voltak a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség képviselői - Törzsök Zsolt elnök (a Magyar Olimpiai Bizottság tagja) és Sutkó Mihály felügyelő bizottsági tag is. A tanácskozáson több más témakör mellett szóba került egy közös ukrán-magyar országúti kerékpárverseny megrendezése is, amelyet a szakemberek a jövő év egyik fő célkitűzésének tekintenek.
09 dec. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Ukrán részről Szergej Bubka olimpiai bajnok, hatszoros világbajnok rúdugró, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság alenöke, valamint Ivan Renjak a Kárpátaljai Olimpiai Bizottság elnöke, illetve magyar részről Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke megállapodott: a 2011-es versenyidényben rendeznek egy Kárpátalját, illetve Borsod megyét összekötő nemzetközi kerékpárversenyt a Central-European Tour részeként.

A Central-European Tour jövő évben ismét szerepelni fog az UCI (Nemzetközi Kerékpáros Szövetség) versenynaptárában az Europe Tour versenysorozat részeként. A verseny a tervek szerint ismét Békés megyéből indul, és egy fővárosi szakasszal zárul, a versenyzők a Parlement előtt fognak körözni.

Sutkó Mihály főszervező elmondta, fővédnöknek felkérték dr. Schmitt Pált a Magyar Köztársaság elnökét, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnökét.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk