Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Kusztor megszerezte első UCI-pontjainkat, Szeghalmi nem ért a célba a Flandriai körversenyen

  • Állapot: Archív

Kusztor, UCI, Szeghalmi, Flandria,  körversenyKusztor Péter (a képen), a svájci Atlas-Personal kerekese a GP de Nogent-sur-Oise versenyen elért 7. helyének köszönhetően megszerezte Magyarország első UCI-pontjait a 2011-es Europe Tour-sorozatban.

05 ápr. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A 178 kilométeres franciaországi 1.2 kategóriás versenyen a magyar bajnok teljesítményének értékét növeli, hogy sprintbefutón tudott a legjobbak között végezni, ami köztudottan nem a legfőbb erőssége. A 7. helyért 6 UCI-pont jár Kusztinak és a nemzetnek.

Végeredmény: 1. TSATEVITCH Alexey , 2. MARKUS Barry , 3. TAMOURIDIS Ioannis 4. GONNET Julien, 5. JEBJERG Kasper, 6. JAKIN Alo, 7. KUSZTOR Péter

Nuyens nyerte a Flandriai körversenyt, a mezőny egyetlen magyar indulója, az olasz Lampre színeiben versenyző Szeghalmi Bálint nem ért célba.

A hazai közönség örömére a belga Nick Nuyens nyerte a világ egyik leghíresebb és legrangosabb egynapos országúti kerékpáros viadalát, a vasárnap rendezett Flandriai körversenyt.

A 256 km-es, számos komoly emelkedővel és kockaköves szakaszokkal tarkított, 1913-ban útjára indított versenyt közel egymillióan nézték végig az utak mentén. Eredmény: 1. Nick Nuyens (belga, Saxo Bank) 6:01:20, 2. Sylvain Chavanel (francia, Quickstep) azonos idővel, 3. Fabian Cancellara (svájci, Leopard Trek) a.i.

 

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk