Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Szeghalmi Bálint nem talált országúti kerékpár csapatot, visszavonulhat

  • Állapot: Archív

Szeghalmi Bálint, országúti, kerékpár, csapat, PRO, TourBár tavaly még az országúti kerékpározás elitkategóriájában, a Pro Tour-sorozatban szereplő Lampre csapatában versenyzett, idén egyelőre nem talált magának csapatot Szeghalmi Bálint, aki így visszavonulhat.

"A klubom nem tudta meghosszabbítani a szerződésemet, mivel a további szereplésem az ukrán szponzoron múlott, amely azonban nem tudta előteremteni a szükséges forrásokat. A mai napig edzek és bizakodok, de mostanra majdnem minden hely elkelt a csapatoknál, így egyre valószínűbb, hogy ki kell hagynom az idei évet, s ez valószínűleg azt jelenti, hogy befejezem a pályafutásomat" - mondta az MTI-nek szerdán a 31 éves bringás.

08 márc. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Szeghalmi hozzátette, a magyar csapatok nem tudják profi státuszban alkalmazni, ő pedig már nem tudja vállalni, hogy ingyen versenyezzen, mert megnősült és családalapítás előtt áll. "Még pár hónapot próbálkozok, de ezt nem lehet sokáig csinálni munka mellett. Ha nem sikerül, akkor felhagyok a kerékpározással" - mondta Szeghalmi, aki a már francia színekben induló Bodrogi László után második magyarként tette próbára tudását a Pro Tour-sorozatban.

Szeghalmi a felnőttek között négyszeres országos bajnok: országúton 2006-ban hegyi, 2007-ben hosszútávú győztes, pályán 2005-ben a pontversenyben, 2010-ben pedig scratchben lett aranyérmes.

Bálint komoly eredményeket ért el a magyar hegyeikrékpár sport aranykorában fiatal versenyzőként, sokáig az egyik legtehetségesebb montisnak tartották. Annak idején több fantáziát látott az országúti versenyzésben, legalábbis egzisztenciális szinten, ezért teljesen átált erre a szakágra. A terepsport.hu szerkesztősége nem tartja lehetetlennek, hogy Bálint ismét beszáll a monti világba.

Forrás: MTI

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk