Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Magyar hegyikerékpáros bajnoka van Dél-Afrikának - Erdélyi Eszter

  • Állapot: Archív
benko-mtb-ox-world-cup_200x150A dél-afrikai MTB bajnokságon Erdélyi Eszter nagy fölénnyel győzött  - mindezt egy hosszú és viszontagságos repülő út után. Eszter lassan kezdett, de a táv felénél magára talált és rövidesen már az élen tekert.
16 máj. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Eszter így mesélt a versenyről: "Nagyon jól éreztem magam, minden utazásos probléma ellenére. Mondjuk a startnál azt hittem nem fogom bírni, a lábaim nagyon fáradtnak tűntek. A startról elsőnek jöttem el és vezettem is egy darabig,de túl sok hibát követtem el így a harmadik helyre estem vissza. Hárman tekertünk egy ideig, majd Yolanda Speedynek sikerült 15mp-es előnyt szereznie. Mariska Staruss-szal tekertem egy darabig, majd vétett egy kisebb hibát, ahol sikerült elé mennem és onnan felkapaszkodtam Yolandára. Vele tekertem egy körig, amikor Yolanda egy rossz döntést követően mögem került. Onnan az utolsó 3 kört egyedül tekertem és 1.45 előnnyel értem célba."

Eszter még néhány hetet tölt Afrikában, majd a Balaton Bike Fesztivállal kezdve Európában indul a különböző kerékpáros versenyeken.

 

1 Eszter Erdelyi (Hun) 1:46
2 Mariske Strauss (RSA) 00:01
3 Yolande Speedy (RSA) 00:03
4 Caitlin De Wet (RSA) 00:08
5 Yolandi Du Toit (RSA) 00:17
6 Melanie Palframan (RSA) 00:21


Forrás: Erdélyi Eszter, cyclingnews.com

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk