Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Meglepetés győzelmek az MTB Európa-bajnokságon

  • Állapot: Archív

meglepetés, győzelem, női, MTB, Európa-bajnokság, Dahle, BenkóAz olimpiai-krossz pályák egykor verhetetlen nagyasszonya, a norvég Gunn-Rita Dahle ma megmutatta, hogy immár édesanyaként nem csak azért versenyez még, hogy a mezőny színfoltja legyen, ugyanis a szlovákiai Európa-bajnokságon megnyerte az elit hölgyek versenyét az olimpiai számban a lengyel Maja Wloszczowska előtt. A férfi mezőnyben a cseh Jaroslav Kulhavy végzett az élen az esélyes Julien Absalon és Floria Vogel előtt.

07 aug. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

  

A 23 év alatti hölgyek futama szerencsétlenül alakult az egyetlen magyar éremesélyes versenyző, Benkó Barbara számára, ugyanis megcsípte egy bögöly...

Barbi tavaly ilyenkor már hasonló szituációban került gyakorlatilag életveszélybe, ezúttal is befulladt – s ami eddig rá nem volt jellemző – kiállt a versenyből. Szerencsére most nem volt olyan súlyos a helyzet, mint egy évvel ezelőtt, a Focus MÍG versenyzőnője a kórházat is megúszta. A győzelmet az U23 nők között a francia Julie Bresset szerezte meg.

Az elit női mezőnyben Dósa Eszter (34.) két kör hátránnyal ért be a győztes norvég sportoló mögött.

A féfiaknál Parti András (24.) és Buruczki Szilárd (41.) a mezőnynek abban a részében értek célba, amelyik nem kapott körhátrányt. András megelőzte a legendás cyclcross bajnokot Sven Nyst és alig maradt le a német bajnok Manuel Fumictól.

A junior fiúknál a legjobb magyar Fenyvesi Péter (64.) két kör hátránnyal ért be a győztes belga Jens Schuermans mögött.

Az U23 mezőnyben Béla Attila (63.) három kör hátránnyal végzett a győztes az olasz Gerhard Kerschbauer mögött.

Részletek a verseny honlapján.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk