Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Benkó és Parti papírforma győzelme az XCO országos bajnokságon

  • Állapot: Archív

Az elit kategóriában Parti András és Benkó Barbara győzelmével zárult a Honda Éles XCO Magyar Bajnokság. A Pilis Cross Country Club már másodszor rendezett országos bajnokságot Pilisvörösváron.

Benkó, Parti, XCO, cross country, országos bajnokság, MTB

Az időjárás ideális volt, a korábbi napok esőzése pont szükséges volt ahhoz, hogy elverje a pálya porát, ezáltal jól járható legyen.

22 júl. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A legkisebbeknek – U9, U11, U13 – a rajtközpont körül kijelölt kisebb körökön kellett versenyezni, majd a 11 órai rajttól kezdve mindenki az “igazi” nagy körön mérkőzött. Ennek hossza 5,4 kilométer volt és mintegy 170 méter szintkülönbséget tartogatott. Több technikás elem is helyet kapott a pályán, akárcsak egy nemzetközi futamon.

A felső szekcióban egy méretes ugrató, a közepén egy technikás lejtő egy csik-csukis résszel, majd egy épített sziklakert és végül egy fa ugrató leérkezővel tette próbára a versenyzők technikai tudását. Ezek a technikás elemek mindenütt kikerülhetők voltak a “chicken way”-en, ami ugye jelentős időtöbbletbe került.

Az elit futam rajtja vonzotta a legtöbb érdeklődőt, ez nem csoda, hiszen a hamarosan az Olimpiára induló versenyzőink is rajthoz álltak a férfi és női mezőnyben.

Parti András csapattársával, Juhász Zsolttal haladt együtt egy körig, majd onnantól folyamatosan növelve előnyét magabiztosan szerezte meg harmadik XCO Magyar Bajnoki címét, a harmadik helyezést pedig Blazsó Márton szerezte meg. A hölgyek mezőnyében is hasonlóan alakult a verseny, Benkó Barbara folyamatosan növelte előnyét Dósa Eszter és Módos Gabriella előtt.

Teljes eredménylista itt érhető el >>>

 

 

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk