Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Ismét Thomas Dold a legjobb lépcsőfutó - 11 perc, 2046 lépcsőfok

  • Állapot: Archív

Thomas Dold, lépcsőfutó, lépcsőfok, Empire State BuildingMegállíthatatlan a lépcsőfutók királya, Thomas Dold. Karrierje során harmadik alkalommal is nyerni tudott a világ egyik legmagasabb épületében, a Tajpej 101 felhőkarcolóban rendezett futóversenyen.

Télen 1576 lépcsőt legyűrve, új rekorddal, hatodszorra is az Empire State Building királya lett.

06 jún. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Most Tajvanon ért elsőként a csúcsra 11 perc 19 másodperc alatt, ahol 2008-ban és 2009-ben is nyerni tudott. Külön dicsőség, hogy a tavalyi bajnokot, Marco DeGasperit utasította maga mögé, aki 11 perc 37 másodperc alatt ért fel a 2046 fokos felhőkarcoló tetejére. A harmadik a szintén olasz Fabio Ruga lett 11:59-cel.

A nőknél is az olaszok remekeltek; simán begyűjtötték az első két helyet. Alentina Bellotti és Antonella Confor nem sokkal maradtak le a férfiaktól 13:51-es eredményükkel.

A megmérettetésre hatezren neveztek, akik között ott volt a kenyai paralimpiai aranyérmes Henry Wanyoike is, aki 16 perc 19 másodperc alatt ért fel.

Thomas Dold, lépcsőfutó, lépcsőfok, Empire State BuildingA legidősebb versenyző egy 94 éves helyi lakos volt, aki majdnem egy óra alatt, 53 perc 38 másodperc alatt teljesítette a távot. Az idős férfinek ez volt élete hetedik Tajpej 101 versenye; az a célja, hogy 101 éves koráig ott legyen az összes elkövetkezendő megmérettetésen.

A szervezők a verseny bevételét, a 15 millió forintnak megfelelő összeget a tajvani látássérülteknek ajánlották fel.

Forrás: extrem.hu

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk